67'ye TP yazmış olan longları amma kastırdı bizim pela haa.![]()
67'ye TP yazmış olan longları amma kastırdı bizim pela haa.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
apsd -22035 yuh artık.. bunlar ıste aganın basım basım bastıgı shortlar ve trene sonradan atlayan shortcu kardesler.. dayım teee 75000 den beri poz acıyordu karsılıklı.. yanı kendı yazıp kendı alıyodu kontratları.. sımdı 65000 de bunların karını aldı iste.. hemde 1000 puanda.. basarken aynı lotla bi 10000 puan basabiliyo ama.. ıs kapatmaya gelınce alsa bile 1000-1500 puanda bunu telafi edebiliyor.. sokayım boyle piyasanın derinligine desek ceza bile verir bize seypeyka .. ondan sonra yok aga olagan ustu durum yok .. hastirlen külahıma anlat sen onu ...
allahtan daytraderız be yoksa carpım carpım carpıldıydıkbu arada dünkü longlar iyi iş yaparmıs ama biz daytrader olmuşak
)
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
istop ve flat .. kısmet
2013,00
benim fazlasında gözüm yok apla...
bana uyarsaaa, avlarım. uymazsaaa çok da tın derim...
günde 5 paritenin dip/zirvesini avlasam 15 pip'e yazılsam 75 pip yapar.
tam kaldıraç ile portföyü takriben %71-80 oranında katlar. 1 günde. şaka gibi rakamlar...
asla tam kaldıraç kullanmadığımı düşünürsek, %20.
pamuk şeker...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
2 lik sat verdiği için tekrar kısaldım ... 075 ort kısayım .. yakın istop ..yine ..
bu son pozum istop olursam dahada bulaşmam bugün ... cümleten bol şans ...
![]()
2013,00
ralli...eynseync...ema 112 üzerinde önemli bir dirençte..dikkayt
![]()
BANGA mühim
abi ben zayıflık hissediyorum piyasada .. fdowda .. spotta .. zayıflık var .. ama vob güçlü tahminim .. ...işin kötü tarafı bende güçlü vobda kısayım .. ehuehuhueu
diğerleri güçlenince vob zayıflarmı acaba .. yoksa dahadamı güçlenir .. bakalım görelim .. bilemiyorum ..![]()
2013,00
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri