ciğerimi sök daha iyi patron..üwww...ciğer demişken, yarın pis eksi gap bekliyorum..arnavut ciğeri dadında..gap sız vob saati düşünebilmirem
ciğerimi sök daha iyi patron..üwww...ciğer demişken, yarın pis eksi gap bekliyorum..arnavut ciğeri dadında..gap sız vob saati düşünebilmirem
BANGA mühim
iyice rölantiye aldılar, makas büyük, benim VIX had safhada
kalan bir tek onlar çünkü...şaka maka KY diye bişi bırakmadılar.
birkaç kez tekrarladım. ben hiçbir dönemde para kazanmanın bu kadar zor olduğunu görmedim.
insan sahip olduğu pozu tutunca mı yoksa hemen kapanınca mı daha çok kazanacak bunu bile şaşırır mı yaw...
etrafınıza bir bakın. şimşek hızı ile işlem yapanlar da, slow traderlar da bitkin ve bıkkın durumda.
bu, para kazanmanın zorluk derecesini gösteren en güzel göstergedir.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
piyasa ip gibi dümdüz gidiyo,
ama nereye kadar,
breakout yakın...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
benden şimdilik bu kadar ..çook yazmayın okuması zor..ilk okumaya başladığımda 50. sayfada kaldım..sonra atladım bin..küsür sayfayı..gene öyle olmasın not alıyorum 1233 de kaldım..
yemeğe kaçtım...geldiğimde sürpriz istemem..yani acı sürpriz istemem...
ana da Trhope, çok mesaj yazmayın okuyamıyom demiş..1 nisan olsaydı Hellpatros dan rica ederdik sayfa numaralandırmasını 3 le çerpardı gösterirken..ehuheuh
BANGA mühim
pivot.........76.900
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
GBP/USD 1,58131 short.
daha nereye gitçen lan monitörün üzerinde yer kalmadı![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ben bir kahve içeyim, herkes benden içsin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri