şimdi madem olay dax dan açıldı...0.45 dax artıısnda 77200 olan vob, 1.05 dax artısında 76850 olan vob...e yani...
BANGA mühim
Sevgili Kennym
Benim sisteme göre 925 satış için biraz erken bir seviye olarak gözüküyor.Bu seviyelerden yaptığım işlemlerde stop sayım ve ödediğim komisyon fazla oldu.Bu nedenle sistemi optimum yapmaya çalıştım.
Şu anki örnekte 925 altına indi senin satış yapman gerekir.Ben henüz bekliyorum.
HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR,
YAZDIKLARIM SOHBET AMAÇLIDIR,YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Gunaydınlar bol kazanclar,
teknik bir soru sormak istiyorum. 2. dalga 1. dalganın nekeadarını max geri alabilir.
fikirler yalandan ibarettir, bak gor ogren
dogrusunu içinden bul....
fikri olmayanın zikri de olmaz...
baskasının aklıyla, cukura kadar gidersin..
Sazan abi bir yazısında demişti ki bazı dönemlerde Smart Money teknikçilerden de vergisini alır. Bu dönemde hiçbir sistem ve teknik çalışmaz. Sanırım o dönemi yaşıyoruz.. Sıkıcı olan şu ki, önce adam gibi bir düzeltme olmadan güçlü bir yükseliş trendi zor. Ama düzeltme de yapamıyor, çünkü kim ne derse desin sıkı düşüş için haber lazım, piyasaların default hareketi çıkmak, kimse durup dururken satmıyor. Avrupa batıyor haberleri bile DOW'u 10.000 altında tutamadı, daha ne haber gelecek bilmem. Yükselemeyen ve düşemeyen piyasanın tek yapabileceği hareket yatay. Kendimizi bu işin 2011'e kadar uzamasına hazırlamak lazım. Dow'daki klasik yıl sonu rallisi bittikten sonra 2011 Şubat gibi ancak adam gibi bir düşüş beklenebilir gibime geliyor... üvvv diyorum başka bişey demiyorum... üvvvv...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
flat full flat .. str ala geçti . üvvv
2013,00
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri