60 dk grafik gaplı görünüyor maktrikste...
60 dk grafik gaplı görünüyor maktrikste...
dün sistemi satta kapatanlar için sorun değil o kadar belki (ehü) ama sistemi long kapayanlar için şu an bu veri işi tam bir felaket ve rezillik
BANGA mühim
biri sterlin doların boğalarını tutsun lem iyice delirdi bunnar.
hayır o bişe deel, günlük dirençle haftalık direnç gelip bi de üstüne tamı tamına 3 kez denenen aylık zirve noktası çakıştı.
bi geçerse kafadan 1,5655'ten 2'ye fırlayacak gibi duriy!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
dediğim bu işte tek bar var 3 bar kayıp 15 likte tek kalemde 16400 küsurluk veri geldi ve tek bar var 10 da
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
15daklıkta 2 tane bar eksik matrikste.herkesin aynımı?
76.700 long
HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR,
YAZDIKLARIM SOHBET AMAÇLIDIR,YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
VOB: BORSAMIZ VERI YAYININDAKI SORUN GIDERILMISTIR
-MATRIKS-
ömer üründül sanki mübarek
gördüğümü bana anlatıyo
sorun giderilmedi bence barlar eksikrefresh yapıyorum gelmiyo.günün ilk barını bu bar görüyo
Short'larım full flat... Bu çubuğun en düşüğü geçilene dek veya en azından öğleye dek daha short açmam... Bu ortamda sisteme uyma disiplininden falan söz edilemez. İndikatörler de yine yamuldu zaten kendilerini toparlamak için zamana ihtiyaçları var. Bir süre flat devam... Geceye long kalan varsa acil sabır diliyorum.![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Eksik barlar gelene kadar sistem sinyallerine güvenilmez... Matrikis eksik barları güncellediğinde sinyallerde değişcektir...
-Ben bilmem zistem bilir...
-Demirden korksak trene binmezdik...Kaybetmekten korksak Voba gelmezdik...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri