ne tepmez borsaymıs bea eahhh garibıraksan 30000 olacak herhalde yeter bende shortlarım o vakit madem yukselmıyo...
ne tepmez borsaymıs bea eahhh garibıraksan 30000 olacak herhalde yeter bende shortlarım o vakit madem yukselmıyo...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
dow artı açılıyomuş bide.. ehuehueuhe
2013,00
65500 uzunlar 65400 den kapandı üvvvv -100 point daha...
üvvvv
Canım çok short'lamak istediği için sistemin abartılı hareketler sonrası işlemleri zorlaştıran bloğuyla biraz oynayıp short'lattım... Biraz sonra da çöktü piyasa sağolsun...
Bu da disiplinsizliğe girer ama ne yapalım...
Resimde allta sıfıra yapışmış giden sarı çizgi sermaye eğrisini gösteriyo...![]()
baktığım parametrelerden bir tanesi bunca aydır ilk kez bu kadar yüksek ve düşük değerleri bu kadar kısa zaman aralıklarında vuruyor...
ilk kez olduğundan peşinden bi hareket mi gelir yoksa bir anlamı yok mudur bilmiyorum. merakla bekliyorum.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Bu EFG de ne satarmış arkadaş... Yerde gökte ne bulursa satıyor adamlar... Yakında IMF'den kredi çekip o parayla da VOB'u short'larlarsa şaşırmam...![]()
1 dk lık da bile long kiriteri yok iken histem türtüp duruyor long aç diye.
ben bi dolaşır gelir. size kolay gele.
he şimdi sen buraya kadar geldin, 64.xxx görmeden tepecen hee?
yani yükselecen ama 65.250lerden 65.900lerden longlayıp da 64.xxx'e stop yazmış arkadaşların stoplarını patlatmadan yükselecen heee?
heee...oldu güzelim. yedik...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
resmen yıktılar ortalıgı eylediler viran .. bu kadar basılır mı ulan![]()
hala ısrarla long kovaliyoreeee
bakalım patlayacakmı uehauhauh
dayanamadım iyimi. 64.975 long
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri