selpatros barlar kısa deyordu her bar up uzun üwwwwwwwwwwwwüwwwwwwww
selpatros barlar kısa deyordu her bar up uzun üwwwwwwwwwwwwüwwwwwwww
kapanışta 75850 ye kadar yarın açılış gap down- 75850 üstünde kapanış olursa yarın gap up açılış olur diyorum
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
uwwww...demondiyööööööööööööö..uzun dewam..
--Eksiklik Kendi Özümde--
Bu da Dow yıllık grafik... Geceye hangi pozda girmem gerektiğini buna bakarak kararlaştırıyorum... Bu gece long diyo...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
benim açımdan ,bugün iyi bir gün degil..
awwwwsoooomeeeeeeee mondiiiyooooooooooooo
BANGA mühim
yıgıt bulutun konu ıle ılgılı gecen hafta bır yazısı vardı.. buyukler mal cakmak ıcın pıyasayı kor etmelerı gerekır , mevcut yapıda zorlanıyorlar , bunu da baskı yaparak kabul ettırıyorlar dıye..
koskoca kurum elınde seffaflık ımkanı varken koreltmekle ugrasıyorsa bu kurumdakılerın alenen satılmıslıgını gosterır , benım dusuncem bu sekılde.. hıcbır kosulda da ıyı nıyet aranamaz bu olayda..
mıllet daha seffaf olmak ıcın ugras verır bızımkıler ustunu ortmek ıcın.. ıns hatalarından donerler diicem ama imkanı yok..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
le magnific de la mondiyöööööööööööööö....
--Eksiklik Kendi Özümde--
norttttheeernnnpeteeerr mondiiiyoooooooooo
BANGA mühim
günü -150 puanla kapattım...irezil bir gündü...
+140 fdow buhar edildi...yarına süprüz mü var ne var görücez...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri