ahhh ahhh 75 den vuramadık ahhh
ahhh ahhh 75 den vuramadık ahhh
astetom fulledi şortları
eyice dempel oldum ben yuaw tünaydımz
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
tepecek(74.475)
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
525 uzun.....
--Eksiklik Kendi Özümde--
az önce kenan imirzalıoğlu beni cepten aradı.. puhahahah böyle reklam görmedimm pepsi için adam arıyor bant kaydı şeklinde puhahah
şu an tehlıkelı olan mantık ise....kac gundur kandırıo..verıp verıp alıo...bu sefer almııcak..çünkü çok kısacı dooradı mantııdır...bence tabi...graflarımda ve yurt dışında düşüş için bi sebep hala yok...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Cencuz'un grafikleri 74,350'nin görülmesiyle karar aşamasına gelindiğini gösteriyor. Sarkmasıyla birlikte aşağıda 74,100 destek, yukarıda 74,500 köstek...
Yazdıklarım gerçekleşseydi şu an Hawai'de olurdum. Deneme yamulma yoluyla elde edilmiş verilerdir.
EL-tırso yatırımcı fiyat 275 e yaklaştıkça şort kapatıp TP yapabilir..ve 275 altında 15 dklık kapanış olursa yeniden şort giyebilir...
Sistemci yatırımcı sistem al verene kadar bekler... ben mi...sööölememmmm (copy right all right reserved by unlumito)
![]()
Grafiğim hala kendini düzeltemedi. En azından 74,650'ye gitmeye ihtiyacı var. Umutla bekliyorum.
Yazdıklarım gerçekleşseydi şu an Hawai'de olurdum. Deneme yamulma yoluyla elde edilmiş verilerdir.
selçuklum kahramanım,
Yuvarlak çöteye karşı cephede omuz omuza furuştuğumuz can askerim...
Öperim o pak alnından nerdesin...sensiz savaşın dadu duzu yohdir...üwwwwwwww........
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri