sür pela, sür... otobüsün kapılarını kapattın, sür tabe...
yakışır...
sür pela, sür... otobüsün kapılarını kapattın, sür tabe...
yakışır...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
450 kısa .. bugünün son short denemesi ..
2013,00
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
üvvvv 74350 de stopladım koldan öte kestim vücüdu ueheueheu
71950 maliyetten 3/10 shorttan vazgectım 1000 point stratejiside yalan oldu böylelikle.. uhauahuah neyse bidahaki maçlara artık.. bide bundan sonra grafık ne gosterıyosa uygulayacagım .. teee 64 k dan beri yaf yukselecek ama surdan doner dıye dıye bekledık durduk yok ıste bu meretın kemıgı anlamak lazım.. gorunuyosa gıdecektır oraya.. ha döndü ha dönecek olmuyo.. dahada sistem harici short olursam iki olsun buyuk ahdım var... piuvvvvv
(içses : ula heryerde yeşil be tam shortlamalık ) allah belanı versin içses uhauahuh yürgitlayn yürgit...
ters indikatorlugumu yada ky pskolojısını gosterge kabul edenlere duyrulur .. uzun suredır bulundugum pozu kapattım.. pıyasanın donmesı ıcın guzel bı zaman olabılr uhauahu .. (bak hala ne diyorum yaa.. tam sopalıgım oyle boyle degıl )
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
elmas yerine boynuzla karşılaştık a..**** 100.000 olsun vob rahatlasın![]()
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
tüm shortcu dostlarıma gelsin tıklayın
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Alt sarı çızık, açık mavinin üzerine çıkarsa........uf ki uf..longlar fileleri yarar
![]()
BANGA mühim
fdow için ilk önemli direnç 10,928'de.
korelasyonlu gittiğini düşünenlerin fdow oraya varana kadar short yapmasını tavsiye etmem.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri