ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
tarasun seni nenen koysun kara toprağa
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
gidiyom geliyom aynı yerde eehh yeter len pala , iice hötötröf olmuşsun sen.. anlaşıldı ya piyasayı bırakmaya hiç niyetrin yok iyi bi haber gelene kadar sımdılık poz topluyosun ve iyi haber için bi düzen planladın yarın bigün bu gerceklesecek yada ciddi anlamda alttan alttan short yapıyosun .. ( bu kısma ihtimal vermiyorum sen short yapıcak olsan piyasa senden 5 adım önde shortlar.. )
ne kara bahtım varmış
yaf ayu piyasası başlasa bu yedıgım dayaklar yuzunden shortada yatmamam onumuzdekı 5 yıl yeter elimiz verdikce pala kendıne dogru cekıyo.. nasıl haysiyetsiz bi grupsun sen be peeeh..
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
dün destekler şıkır şıkır çalışıyordu..bugün dirençler..du bakaaaamm
![]()
BANGA mühim
Sevgili Pela kardeşim. Yettim gari. 73400 e doğru gelde şort giyem rahat rahat. Hani diyom maksat aynı tarafta olmak. Yoksam 72750 altı beni yanına ancak alırsın.
spottan biraz yüz bulsa yukarıya patlıyacak vadeli..
yukarı bi hareket başlayacak gibi duruyor...
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
vay vay vay...
175 uzun...
pala ayıp ediyon valla......
2000 puan yukarıda olursada kabul.... hehehe
yoksa ana avrat düz gidecem...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri