zisd kave içelim .. üvv
zisd kave içelim .. üvv
2013,00
tikkat tikkat fiyat 74100 e giderken -1000 lerde olan apsd fiyat 73600 e giderken +1000 e çıktı.. poz değişimi takdire şayan bunu bu hafta çok yaptılar..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
piffffffffffff
pela, dün gördüğüm şeyin bi kısmını yaptın.
hareketin hasını bugüne mi bıraktın nedir.
kudurmuş köpek gibi sağa sola saldırmayı bırak da needeceksen et. millet sıkıldı gayri.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
seni urumun gızi kalk da gidelım bize...
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
uşağlar yırttıkki ne yırttık..............
..... benim sistem sat verdi..hemde harbi sat....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
düşmeeezzzz düşmeeezzz
usta moral bozmak istemem de , malum pala son 3 haftadır 3 kere sat sinyali verip topukladı hemen pesınden yukarı.. hoş bunlar bu seviyede ilk kez 2 kere sat sınyalı verdıler. dun ve bugun itibariyle ama bu sefer de satış algısını bı sekılde degıstırebılırlerse yandıgımızın resmıdır
benım sıstemde sat verır bu saat sonunda ama esas teyidi MOST ' un sat vermesiyle alacagımızı düşünüyorum ve mevcut durumda MOST satıştan çok uzak.. biraz düşmesi lazım 1500-2000 arası bunun için.. birde şöyle bir durum var neden düşsün ? biz olsak düşürürmüydük bunu analiz etmeliyiz ? açıkçası bana uzlaşmak daha mantıklı geliyor eger uzun poz taşıyor olsaydım hele hele bu kadar yüklü bir poz için..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
imkb endeksi daha plakayı yakacak yani 61000 olunca daha tribünlerde meksika dalgası yapacaz 61. dakka şovu yapacaz. demedi demeyin....
Bu sıkışık piyasada pozisyonunu ayarlayasıya kadar heralde böyle devam edecek
benim yeni taktiğim böyle piyasada ne kar buldun al dün almadım hata yaptım
bu sabah karı aldım artık beklemedeyim nerede fırsat verirse yatayda başka sansımız yok.
Yanlız günlükler aşırı alımda hani son poz ayarlaması için bir yukarı daha yaparmı diye düşünyom.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri