no işlem 74.225 kısa devam ... istop 5 dk al sinyali ..
no işlem 74.225 kısa devam ... istop 5 dk al sinyali ..
2013,00
zirveden cörtleyecen düşünce kapayacan hergün tahsilata bakacan.. pehh dünyayı kurtarrrimm derken gene paraları kaptırdım hühühühüneyse reelde pijama bikini satalım kazanalımm vobda yerikkk
su sesi geliyo bir yerden...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
amanın flamasına gurban ..![]()
2013,00
........şo
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
long dewam...
--Eksiklik Kendi Özümde--
pela
ne halt etçeksen et ifrit ettin milleti 75 puana git gel yaparak.
hayır biliyoz maymunsun da, maymun bile bıkmıştı lem bu kadar aynı oyundan.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
sistemim satta 73500 destek olabilirse yukarı tekrar bir dalga oluşabilir.
73500 ün altı satışları hızlandırır.
![]()
Bugünkü ilk tercihim long yönündeydi ve pala stoplattı. Hesabına yazdım. Şimdi de 2 yönlü seceneğim var. Birincisi long tarafında piramitler 73,600-73,825-74,175-74,400 ve stop 73450.
İkincisi short tarafında piramitler 73,700-73,475-72,875 ve stop 73,850.
Tercihim long yönünde.Bakalım pala bu sefer ne yapacak...
Palanın kılıcının keskin olması sebebiyle sadece kendim savaşacağım. Siz seyrediniz...
Yazdıklarım gerçekleşseydi şu an Hawai'de olurdum. Deneme yamulma yoluyla elde edilmiş verilerdir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri