Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
üvvvvvvvvv
2013,00
olsa olsa pembe salı olur patron kara salı filan hep umutkac gündür shortcu oldugumu hatırlamıyorum ordum çok yorgun ve bitap
71800 ortalamadayım bu nakamuroların düşeceği yok bugün -%3 yapmazlarsa kesin akumaya gidiş var diicem .. eğer bugün %-3 civarı kapatırsa o vakit vade sonuna kadar basacaklar diye düşünücem..
ya herro ya merroiice kafayı yedim
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
MB: ENFLASYON, YILIN SON CEYREGINDEN ITIBAREN GECICI ETKILERIN ORTADAN KALKMASIYLA TEKRAR DUSUS SURECINE GIRER
-MATRIKS-
bu merkez bankası gene tutturamayacak enflasyonu bence iyi bir revizyon yapar,enflasyon artar faiz artar borsa düşer dolar çıkarmı?short devam ********....pala duy beni dün almadım karları bugün toplu tahsilat yapacam 900 short devam
72600 görülürse çok şık olur. Etrafı ayılar basar...
Kırdı mı????
çıkayım mı ????
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
... şo
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
al abi en son bu anket açtı sanada selam söledi ...hakkımı herkese heal ediyorum dedi .. bullmarket abi .. cidden gitti yani ...
http://www.voborsa.com/forum/02-04-2....html?p=223838
2013,00
Bir ses diyorki; EMEKDAR azgın öküzün önünde durdun,düşen pıçağıda tutmaya kalkıp halt etme....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
yo yo şo de .. unleashed bears .. astet petro sat gelmedimi abi daha ? üvvv
2013,00
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri