neyse sıkı zarar beklerken az zararla uzunlar stop oldu. tabi anında yükseldi sonra. biz buna da razıydık zati.
neyse sıkı zarar beklerken az zararla uzunlar stop oldu. tabi anında yükseldi sonra. biz buna da razıydık zati.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
pala ağam long pozisyon olduğundan bundan kelli makas hergün 100 puan
artırılacaktır........isyan edenlere 100 kırbaçççç....
itirazı olan var mı ????
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
71,600'ün üstünde durduğu sürece long, altına inerse short daha şanslı.
Yazdıklarım gerçekleşseydi şu an Hawai'de olurdum. Deneme yamulma yoluyla elde edilmiş verilerdir.
-ıh...bugun vob yapmııcam...beenmedim...orta vadede kısa için bir sebep yok..emme.buradan uzunyatayda tehlıkelı...belkı kapanışa bakarım...sonuçta los ov aporçınıti iz piriferbıl den los of geyin)
herkese tekrar hayırlı seanslar...
Bugün gelecek 15:30 datası önemli dün gelen özel sektör datası kötüydü bugün gelecek olan iyi olma ihtimali % 0 bu kadar![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Abd'de ıssızlık basvuruları verısı acıklanacak
abd'de tsı 15:30'da 27 mart tarıhınde sona eren bır haftalık sureye ılıskın
ısızlık basvuruları verısı acıklanacak. Buna gore bır oncekı hafta 14 bın kısı
dususle 442 bın kısı olan basvuruların 27 mart haftasında 2 bın kısı azaldıgı
ve 440 bın kısı oldugu ongoruluyor.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Emir gönderebiliyormusunuz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri