Dün gece attıgım mesaj , kafa iyiydi baska yere atmışız ueheuh paylaşam dedim...
------------------
ahan da benım durum.. gecen haftatan kalan shortlarla devam.. most ındıkatoru altta destek verıyo , yapanların elıne saglık dıyelım bu vesıleyle..
kac gundur diip duruyoruz son yukselısın %161.8 geri alım seviyesindeyiz diye takıldı kaldı bu cızgıde.. bıkac gecme denemesı yaptı ama hala kanatlanıpta ucamadı.. bı ılerı bı gerı yapıp duruyo..
http://farm5.static.flickr.com/4029/...dc71316b_b.jpg
----------------------
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
saat 10 sonrası
yorum yok short devam üvvv
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
acaba ali perşembe bu forumda yazıor mu...merak ediorum...hatta ettim daha önce de..![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
saatlik al da
Kurallara uymanın ve doğru olanı yapmanın yeri ve zamanı yoktur...
bu efg gene bi oyunlar çeviriyo ama hadi hayırlısı .. 72 k da bi kursun daha atıcam.. varsın yükselsin.. sistem en son shorttaydı uehuehu shortumu kaldı gercı cooktaaan long sınyalı gelmıstır de uehueh olsun ben uzun soluklu planımı yaptım ...
şu an görüntü itibariyle...bu seviyelerden taze uzamanın tehlıkelı olduunu dusunuyorum...kvt yukarı olsa bile...en iyisi flat...
--Eksiklik Kendi Özümde--
71850 den ikinci şarjör atıldı .. 1/5 oranında shortum.. yukselsın 1000 puanda bir şarjör shortlamaya devam etcem gari..
(70900 - 71850 - ?? ) bakalım soru işareti nasıl devam etcek.. yukardan mı aşşadan mı![]()
fiyat yüzde 1.20 arttı ama apsd de 1800 pozisyon kapandı.. kısacılar kapatmış.. şimdi aşağı basmasın bunlar..![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri