Sazan histeric ve histematik biçimde long'ların yarısını gapar.
Yarısını ziestemin SHORT yada FLAT kararına bırakır.
Sazan histeric ve histematik biçimde long'ların yarısını gapar.
Yarısını ziestemin SHORT yada FLAT kararına bırakır.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
piuvvv doplantı sımdı bıttı dıgerı bırazdan baslayacak emme bu pala gene yapmıs yapıcagınıhiç değişmemiş hala aynı numerocu pala bu yönüyle takdire şayan bir istikrar abidesi , hep aynı çakallığını koruyor.. dün gece sistemlere baktım hafif kafamda iyiydi emma her yir aldaydı demand index dibini bulmuş kafayı yukarı kaldırmıs vaziyetteydi..
bekleyelim bakalım 72000 ye çıksın hatta 73 de olur 74 e de razıyım ne yapcaksa yapsın .. yavas ama derinden bir ilerleme sürecine girdi pala.. eger atraksiyon için ön hazırlık yapmazsa ilk tahminimiz olan + makas ve akuma vuruşu dediğimiz en yüksekte bu vadeyi kapatacaktır... uzunları diğer vadeye geçirmeyecek shortlayabildiği kadar da shortlayacaktır.. mal dağıtamazsa bu böyle devam eder..
amma mayısta gene imf geyigine devam ederlerse abbavvvv ki ne abbavvvv çilemiz bitmez diim size ben...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
uzamam pala...yemezler...henüz uzamam...975 tepesının ustune attım bak gel dersen hatta çok kızarım sana...
--Eksiklik Kendi Özümde--
ohaaa.. 72175 tek tuşşşşşşşşşşş..
resmen seans içi gap oldu pesss yaa
OHA noldu ole yyld
ben başlatayım, katkıyı asti yapsın
aslında bu bahsettiğiniz alım-satım hataları kişilerin tarzına göre çok değişir.
ama tarz ne olursa olsun, en büyük hatalardan birisi stop uygulamamaktır.
uyguladığınız bir stoptan sonra, yönünüzün doğru olduğunu görüp üzülmek ise çok daha büyük bir hata yapmanızı sağlar: stop yapmamak!
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
325 kısa...
--Eksiklik Kendi Özümde--
O konuda benden deneyimli olduğunu bildiğim arkadaşlar açsın topiği
Hikaye basit: Disiplinli bir trading stratejisi geliştiren kişibu piyasada kalır, diğerleri batar. Dediğin yapılan hatalar nelerdir v.s. çok bilinmeyen şeyler değil ki, hemen her yerde, nette-meşhur traderların kitaplarında v.s. vardır da onları biliyor olmanın bir önemi yok. Belirli bir süre işlem yapan adam zaten onları hissediyordur...Önemli olan kendi kişilik özelliklerine, psikolojine, risk algılamana v.b. uygun bir trading stili geliştirmektir..Bu işin standart reçetesi yok.. Benim gördüğüm trading stilini geliştirmiş kişiler için Somut örnek istersen;
1) Gökhan (küfürbazdı v.s. idiama kendine has geliştirdiği bir trading stratejisi vardı deneyimleri ile v.s.)
2) Sazan: Sistem+EW+SW
3) Selçuklu
4) Enorton, FXci, AMAN RA gibi sistemlerini tereddütsüz uygulayan arkadaşlar
5) PAMBIK= EW+Sistem
(Limit kapris yapma, VOB da işlem yapmadığın için seni yazmıyorum)
6) Bir süredir dikkatimi çeken ATHLON..
örnekler çoğaltılabilir....ismini unuttuklarım beni affetsinler
Bir diğer konu;
Bir kişi sürekli kazanıyorum diyorsa kesin atıyordur, bir kişi hep kazanıyorum diyorsa ve ama işlemlerini çok sık ama minimum 5 dakıka gecikmeli ve sürekli yazıyorsa oda atıyordur..Bunlar da trading stili değil, kişilik stili v.s.![]()
resmen kumar olmuş burası
spot 57500 ü kırarsa long devam kıramassa verrim palaya longları.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri