Mart ayında Amerikan kağıtlarına yaptıkları kaptilasyonu pariteye yapıyorlar, her yukarı tepkiyi aşağı sert basıyorlar. Hemde hergün yapıyorlar. Zaten büyük shortlar. Bunu niye yapıyorlar? Yiyorsa kurtarma diye tehdid ediyorlar.
Jelibon.
Mart ayında Amerikan kağıtlarına yaptıkları kaptilasyonu pariteye yapıyorlar, her yukarı tepkiyi aşağı sert basıyorlar. Hemde hergün yapıyorlar. Zaten büyük shortlar. Bunu niye yapıyorlar? Yiyorsa kurtarma diye tehdid ediyorlar.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Erdogan:` referandumda ret cıksa bıle erken secıme gıtmem`
-MATRIKS-
|
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Bunun nedeni barlardaki değerlerin matriks tarafından daha sonra değiştirilmesi ve güncelleme yapılmadan yeni haline gelmemesi. Mesela cuma akşamı 16 barında kapanış bende 61050 ve 17 barının açılışı 61100 gözüküyordu. Ben yarım saat sonra güncelle yapınca baktım 16 barında AL çıkmış. Sonra farkettim ki 16 barının kapanışı 61100 17 barının açılışı 61025 olmuş. Zaman satıştan baktığımda tam 16.59.59 da 61100 den işlem geçmiş. Yani bu işlem ilk başta 17 barında gözüküyordu ama matriks daha sonra bu işlemi 16 barının sonuna kaydırdı ve bu küçük değişiklik benim 800 puan zarar yazmama neden oldu durduk yere![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
gol olur bence .. müsterhleşmeye başladım ... üvvv .. rallyesange .. .. ehueheuh![]()
2013,00
çok fazla long forum patron..gol olamayabilir..üwww
LONGLAR gol gol gol..üwww
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri