FED / EVANS: FAIZLERI ARTIRMA ZAMANINDA DEGILIZ
-MATRIKS-
Haber ajanslara eksik düşmüş. Tamamı şöyle:
FED/EVANS: Faizleri artırma zamanında değiliz. Stro'nun full long olacağı bir geceyi bekliyoruz...
artık 71.125 üzerinin satış fırsatı yaratacağını düşünüyorum...
patron sana da eksşk düşmüş..bende şöyle
FED/EVANS: Faizleri artırma zamanında değiliz. Stro'nun "Stro'nun full long olacağı bir geceyi bekliyoruz" mesajını yazmasını bekliyoruz.
bi dakkaaaaaa....benim bir şey yazmam gerektiği ile ilgili bir içeriğide olan bir FED açıklaması düşen var mı önüne? varsa, onun da bir şey yazması gerektiğine dair bir şey düşen önüne b,r başkası var mı..varsa.........zzzzz
way**.. limidabi nin hipnozik grafı etkiledi sanırsam..üwww
saat 16.00 sonrası
yorum yok short devam üvv
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
bak hala dinlemiyo beni.
ağa -2 gece zamanında bir süreçte longlamışsa, faizler arttığında da "aha ekonomi hakkat düzelmiş looo" diyerek ertesi günü +3.000 puan açma kudretindedir stro.
uyan artık looo!
ama zamanın birinde birisi olması gereken kudretin cepte değil, damarlarda olması gerektiğini söylemişti... çünkü biliyordu ki; damar cebi döver.
bilmediği ise, cebin damarı döveceğine inanan adamları başımızın tacı yapmayı ilke edindik.
memleketçek halimize bak...peeeeeeeh. efkarlandım beah...nerden geldim bu konuya şimdi.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
valla histem longda ama sistem şortta..way
Bugün saat 11:30 sonrası işler değişik ilerlemeye başladı, sanırım zabaha düşerek başlayacak ve sonra?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Long devam
Kurallara uymanın ve doğru olanı yapmanın yeri ve zamanı yoktur...
Sistem 275--300 geçici al vermeye basladı kalıcı olduğunda uzarım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri