Günaydın hayırlı işler
Günaydın hayırlı işler
yaf bunlar paso aynı geyiğe devam ediyolar.. bu ne yukarı ittirme insanları zorlama telaşıdır be.. el adama söver ueheuh şaka gibi 71600 lol... al bakalım nere kadar gidicen yukarıda ..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
no işlem kısa devam .. sıkıldım artık vayyy .
2013,00
Bu ay fast sistemler %1-2 arasinda kalmış getiride..Slowlar ise %6-11 arasinda ...Üstelik trendy and friendy bir aydı...Trendler olmasina ragmen fastlerin bu kadar düşük getiride kalması PALA nında sistemlere karşı bağışıklık kazanmaya başladığının göstergesi olabilirmi acep..üwww...YYŞD...
PS: Yüzde hesaplar mtx hesabı 1 kaldıraç ve piramittir...misal %10 demek yaklaşık 6500-7000 pıvan demektir...üwww
EVet patron...Bu avatarı kullandığım dönemlerde neredeyse hiç kaybetmedim(neden basit: koala, oturduğun yerde köt büyüt ekmek elden su gölden yaşa felsefesinin temsilcisi
)
Biliyorum sen en çok Şirin Baba avaatrını seviyorsun ama o bana çok yaramadı.(Neden basit: Şirin baba, kızıl dünya görüşü ile ilişkilendirilir biliyosun..Sosyalizm, paylaşım, no-mülk no cry v.b.....Şirin baba avatarı VOB un doğasına aykırı..VOB, kim kimi çarparsa ve minareden at beni formatında bir yer)![]()
vlla selçuklu bosaj, koala hep kazanır ama longdamı kaanır şortta mı kazanır onu belemeyon
önümde denizz..
gemiler yatay..
hareket ederlermi bakçez.......
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
günaydın gençler..............
her sabah gap yemekten bıkmayan moruklar........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri