al yukarı al korkak alıştırma 63200 görüorum şimdi yoksa serap mı görüorum![]()
al yukarı al korkak alıştırma 63200 görüorum şimdi yoksa serap mı görüorum![]()
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
En çok da bu Agaların. böyle yükselişlerin sonunda mal çıkarken Dans edişine bayılıyorum...
Avının etrafında dolaşan kaplan gibi...
62475 e tam 27 kere verdiler. Geri aldılar...Yukarı çektiler. Bi daha verdiler. Bi daha yukarı çektiler....
Eee öyle kolay degil VOB da 10.000 kontrat malı yükseklerden gömmek..
Dansetmeye devam.. Bize sadece beklemek kalıyor..
Şeytana uymadan Bekle-mek.. Kazanmanın tek şartı bu...Tek bir tuşa dokunmadan.. Aga danın raksedişlerina aldanmadan beklemek..
Bu sefer de kandıramayacaksın beni agam..
500 puan yukarı götürsen de 5000 puan aşağı kar almadan sen 60 bin altını göstermeden bırakmam yakanı. Son demlerini oynuyorsun..
FULL shortum.....Hadi gel dansedelim.... Ben dokunmayacağım..Yemin ederim.....En zor yatırımcı tipi benim degil mi ?
Herkesin burnuna kötü kokular gelirken dünyada 62500 lere getirdin yine VOB u...Ne yapacaksın 65 000 mi....? Gülerim ben buna..
..Bekleyelim Bakalım yine kim kimi soyacak ?
![]()
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
64500 mü
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri