şşşş limit..USDYTL de bir destek yada direnç söyle de, direncin az üstüne çıkarsa veya desteğin az altına inerse, başta stro ve ben neşemizi bulak..şşşş
şşşş limit..USDYTL de bir destek yada direnç söyle de, direncin az üstüne çıkarsa veya desteğin az altına inerse, başta stro ve ben neşemizi bulak..şşşş
eski bir borsacı der ki;
önüne kattığı kalabalığı pull-back yapmadan ittire kaktıra döve döve %5 yaptıran piyasa boğaları, herkes illlallah demeden (hala demeyenler var) aşağı salmaz piyasayı.
hele hele bu hareketi, dünyanın en önemli pariteleri yerlerde sürünürken, bütün longcularına MC yaptırmak için yerin 7 kat dibine gömerken yapıyorsa (ve hatta yaptırdılarsa ve artık tepmeleri gerekiyorsa) 2 kere düşünmek gerekir.
der.
emme, benim kafam brezilya borsasına da basmıyo kii![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
günaydın hayırlı cumalar.
Günaydın.Bol şans ve kazanç diliyorum herkese.![]()
limit, 1 ile 49 arasında brr sayı söyle![]()
bizim piyasada rastlantısal hareket oranı daha düşük. koy bi regression line, cuk diye oturuyor fiyatlar. yatay hareketi bile gerçekten yatay.
foreks'te ise volatilite değişimleri çok daha kanlı, fiyat çok kararsız ve çok daha rastlantısal.
bunun sebebi bizim piyasanın 'etkin' olmamasının bir sonucu da olabilir, gelişen ülke geyiği olabilir ya da bilmiyorum başka bir şey de olabilir.
ama benim için böyle olması daha iyi çünkü fiyatı takip ediyorum.
öbür türlü bir piyasada trade yönteminden bağımsız olarak kazanılan para ve kaybedilen para sonsuz zamanda 0'a gider (komisyon giderleri hariç) gibi.
herkesin iyi bir gün geçirmesi dileğiyle günaydın...
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri