Bana göre kısaların gol olması için saatlik olarak 625 in altında kapatmamız lazım!
Bana göre kısaların gol olması için saatlik olarak 625 in altında kapatmamız lazım!
vay anasını.
haber gelmiş, bütün pariteler çökmüş. bir tek benim parite yükselerek beni stoplatmış.
hmmm. pela, kaçacak delik ara...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
dale don shortingale
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
dostlarım long ve şort............
kar ve zarar......
yaptığımız iş bu....çok ciddi karlar yazarken dahi zarar eden arkadaşlara
gösterilen önem benim adıma çok anlamlı....birçok forumda tersine alay edilip
kızdırılırken forumumuzda ALLAHA şükür böyle şeyler yok..tersine ilgi ve alaka var.
bundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum......
inşallah hep beraber kazanırız.....arkadaşının zararından mutlu olanlar zayıf.ezik
kişiliklerdir.......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Arkadaşlar selamlar flat devam ediyorum short kriterim oluştuğunda shortlayacağım.
Vay vay vay, zarara bakın bendekiüvvvvv
66000 üzerinden bu yana tuttuğum full kısaları bu sabah 68000 üzerinde kapamamla düştü piyasa, mc yemiyim derken başıma gelene bakın, oysa kapatmıycaktım, neyseki hepsini kapamamıştım..
Dediğim olacak ve 68000 tepe olarak kalacak, buradan düşüş ve short devam**üvvvvvvvv
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Hayır sabah sanki haberler ters olmasına karşın yukarı gidecem hepinizi ütüleyecem diyolardı i...neler, şimdi olay rahatladı galiba, ulem banamıydı gareziniz, inat ettim kapatmıycam shortları, buradanda Nisan ayında çakılan piyasayı naklen yayın hayatına geçirmeyi düşünüyorum şimdieeee, ky de bilgi paylaşımında bulunmalı değilmi
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
strategist abey farkındamısın 675xx kırılmadan zisteme uydum üvv teknikle zistem çakışması yaşanıyor ...
emme nefsime hakim olup zisteme uymaya devam
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri