ed ihtimali hala exx olmadı .. dahada güzel oldu beşinci dalga kanalın dışına çıktı .. üçüncü dalga en kısa dalga olmamalı ama ... üçüncü dalga en kısa kalırsa ed sayım exxx olur .. üvvvv ....
![]()
ed ihtimali hala exx olmadı .. dahada güzel oldu beşinci dalga kanalın dışına çıktı .. üçüncü dalga en kısa dalga olmamalı ama ... üçüncü dalga en kısa kalırsa ed sayım exxx olur .. üvvvv ....
![]()
2013,00
Arkadaşlar matrikis ekispert advayzırda yada sistem tertırda FML içinde FML kullanamıyormuyuz? illaki açık formulümü yazmamız gerekiyor???
-Ben bilmem zistem bilir...
-Demirden korksak trene binmezdik...Kaybetmekten korksak Voba gelmezdik...
bizlerin palaya karşı avantajı hızlı olmamızdır...bu hız miktardan kaynaklanır..
pala 10 dk..da pozisyon açıp kapatamaz...biz 10 sefer yaparız....
pala uçak gemisi....biz hafif ve hızlı kayıklar...hızımızı kullanmalıyız...
sistemci arkadaşlar bunu çok güzel yapıyor....
yada slow trader isek...palanın oyun planı hakkında fikir sahibi olmalıyız.
yoksa.......pala bizi biçer.....
şeytan ayrıntıda gizlidir........
![]()
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
ahanda ben geldim küsküde gelmeye başladı... fdowdaki abiler benim ending diagonali görünce korktu sattı .. ehuehuehueh üüvvvvv ..yemişim yerli pelayı ne varsa gavur pelada var .. üvvvvv
![]()
2013,00
astetin patron .. nerdesin abi kimse kalmadı forumda ..üvvvv ...
2013,00
800 den kısa kapandı.
Dostum her göstergenin uyumsuzluğuna bakmıyorum zaten , eliot osilatörü ve RSI RMI trend indikatoru çok güçlü sinyaller veriyorlar. yüzde 80 lere yakın doğru sonuçlar veriyor, uyumsuzluğu görür görmez full short olmuyorum. 1/3 ile shortladım kademeli olarak short yapıyorum..
625 long
yorum yok long devam 45 dekka sonra nolur bılemem gayri
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri