Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
hem döviz hem faiz hem de borsa yükseliyor.. Bu işte bir gariplik var ama![]()
-Ben bilmem zistem bilir...
-Demirden korksak trene binmezdik...Kaybetmekten korksak Voba gelmezdik...
Vay canına... Yine Pala birşeyler çeviriyor ama nedir acep... ZİLD ama müsterih olduğumu söylersem yalan olur...
Sazan züstems short, Multipass short, Sibop short... Benim histemimin long'da ısrarı karıncanın devlerle mücadelesi gibi oluyo...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Benim ufak sistem 850 longladı.
67,5 üzeri vob'ta denenecek yüksek ihtimal, bu durumda makası kısalar aleyhine kullanabilirler..
İki Toplantı arası VOB.
Sazan Sistem hala SHORT gardaşım.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Astatin,
Yine senin üwrençğğth EMA 112'e geldik.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Yine toplantı arası 1 adet günlük WOB.
Beyaz trendline = H&S's mıdır acep ?
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Unlu Mithat abi,
istop oldum dee. Pişman oldum dee...
En az 3 HİSSE...
Şelale olsada mutlu olsak, pişman olmasak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri