böyle başlamışız, böyle bitirmişiz,.....
ağa satarken sandık bölgesi dışından alırım, ağa alırken sandık bölgesi dışından satarım, taki al sinyali oturana kadar, şimdilik sinyal geçici, içi dolu deyil, öyleyse sandık bölgesi dışında kalan 63325 ve üstünden cört, 61500 ve altından trade amaçlı long açılabilir, pozda olanlar -gap veya +gap alıp ters dönebilir, 63325 ve 61500 arasında ağayla düşüp kalkılır, .....
59625-66800 bölgesindeyiz, aralarda, 63325, 61500 var, alış kapısı aralandı bizde kapı aralığından içeriyi görmeye çalışıyoruz, içeri girdiğimizde günlük pazar başlayacak, ........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kendimi hic olmadigim kadar ayu hissediyorum.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
ayu olan kazansin![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Allah yarin ayu olmayan tum cok hucrelilerin yardimcisi olsun![]()
la havle vela guvvet
ayıdan post vob'dan dost olmaz!
(uysada yazdım uymasada)
yo yo lo de
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
TSK'DAN AÇIKLAMA
3 şok!
01.03.2010 21:01
http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2010/03/01
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri