bekleyen ..yazan tüm forumdaşlara sevgiler benden..........
iyi geceler........yarın yeni bir gün...inşallah bereketli olur hepinize......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
yarın 63 üstünden basarım zevişme için, yere sçmiyorum, öle gelişgüzel yazıyorum rakamları, olgunlaşanları realize ediyorum sonrasında, yani hep py de malım var şort veya long olarak, genelde bu yöntem long daiyi işliyor, şort için tek kalem daha iyi, çünkü longda ağa bir torba bağlıyor, yeniyor, ikinci torba, kırkbayır, conkbayırı derken rahat rahat trade olanağı var, şort yıldırım çarpmış gibi, birden, bu yöntemde onun için uygun deyil boz ayım,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Alıntı:
sadberk22 Nickli Üyeden Alıntı![]()
boz ayı Nickli Üyeden Alıntı![]()
61.400...longggggg...............
hayırdır bozum +2,5 açtı zatendaha ileri ne bekliyon
emefe felanmı deycek yohusam birileri gene
bozayı;
tebrikler........
nokta atışı....uzlaşma 62.475.....% 2.51......
voborsa farkı....
yarın sabah gene kapanış rakamını yazacamama teknik taktik yok
bozayı 61400den long dediğinde matrikste açtığımda rakam 2,50ydi ama sonra baktım meğer o sıra daha 1.40lardaymış
ya matriks kapanış rakamını veriyo sabahtan yada benimki hissi kablel vuku olmuş
bakalım sabah matriks gene kapanış rakamını vercekmi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri