Yasemin Çongar ın Taraf gazetesindeki bugünkü yazısında AKP kapatma davası yarın açılabilir yazıyor.
Piyasnın bu durumu bundan kaynaklanıyor.
Herhangi bir haber ile sert hareketler olabilir, bu yüzden ben pazartesiye kadar işlemlere ara verdim.
Yasemin Çongar ın Taraf gazetesindeki bugünkü yazısında AKP kapatma davası yarın açılabilir yazıyor.
Piyasnın bu durumu bundan kaynaklanıyor.
Herhangi bir haber ile sert hareketler olabilir, bu yüzden ben pazartesiye kadar işlemlere ara verdim.
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
yoyo
![]()
525 short'lar 325'den flat... Biraz çıkartırlarsa yukarıdan tekrar veririm.. Bu geceye ya short ya flat, henüz karar veremedim...
selcuklu patromz yannış annama , hevatar modelimi kullanıyosun deyü değiştirmedim hevatarımı... değiştireceydim zaten gayribalık köpengime ayıp oldu nizamandır gezdirmedimdi onu canı sıkılmıştır
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
mesut abi bırak şimdi ukrayna falan .. dağılmayalım .. spota bi tepik atta .. şu kulpu kırsın .. üvvv ... üvvvvvvv
2013,00
Sorti yapan martı formasyonu oldu 5 dklarda hayırdır inşallah![]()
Vay yavrum vay, 4000 shortör topladı palane ralli yapar bu piyasa ama.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri