Vay be, son hareketle 2500 shortör topladı pala, galiba sert yukarı yapacakshortörlere yenilecek değil ya bugün
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
vay adaşım gelmiş.
şş, piş-man oldum de piş-man oldum de![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Bu hafta mı olur? haftayamı olur ama, hiç olmazsa 68000 i görmesi lazım bu fiyatların68000dede full shortörüm
bakalım bu hafta buralarda cebelleşmeye karar verdiyse yandık
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
kolay gelsin arkadaşlar....
2-3 gündür bakamadım işlerden...
bull pozisyon ne.....en çok merak ettiğim şey bu:....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
yyfd...
kısa için halen bi neden göremedim.. belki bi 1000 puan daha verirlerse anca tepe çalışması başlayacak..
Hun İmparatoru ATİLLA
halim yok şort devam![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
niye böyle celalendi pala...
sanki mallar kaçıyormuş gibi çektiler yukarı......
basın kardeşlar basın....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri