valla kastırma miktarına bakılırsa, kısalar hakkaten dikkatli ossun gayri.
1 kademe ittiricez diye bütün KY birleşiyo düşürüyo kademeyi, 20 saniyede hoop 250 kontrat alıveriyolar...
valla kastırma miktarına bakılırsa, kısalar hakkaten dikkatli ossun gayri.
1 kademe ittiricez diye bütün KY birleşiyo düşürüyo kademeyi, 20 saniyede hoop 250 kontrat alıveriyolar...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
astet mentalray 16.30 yeresinde cortladı
not:meşaz kirliliği olmasın deyüü eski meşazı düzenledim gayri
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
kurumlar önemsiz ama;
credit'e niye hiç güvenmiyorum her an sukoyvercekmiş gibi geliyo acaba...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Long'lar için treylüng ştop'um 750'de... Oraya gelirse flatlerim ve geceye flat girerim, yoksa geceye long devam. Short yassah. Son kararım...
ıngaaaa
Buradan yukarı yapacaklar yapmasınada, nereye kadar ve ne zaman o belli değil, şimdiki bandımız 66000-68500 aralığı dersek daha doğru olur, buna göre hareket mantıklı66000 artı eksi 300 long yeresi, 68500 artı eksi 300 short yeresi
Ben ortada realizasyon yaptım shorta geçtim, müsterihim istedikleri kadar indi bindi yapabilirlersaygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri