kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
NUNU nerde yaww..dün de gelmedi..
SAZAN bu 112 olayına nedne ısınamadı acaba
![]()
Abi sırf kendi motivasyonum için bir ricam olacak, bunun hiçbir parametresini değiştirmeden 5dk'lık ve 60dk'lıktaki görüntüsünü ve getiri eğrisini de atabilir misin zahmet olmazsa?
Ben bir türlü 5dk'da ve 60dk'da rezil olmayan bir 15dk'lık sistem yazamadım, sen yazabiliyorsan en azından böyle birşeyin mümkün olduğunu görmüş olurum, motivasyon olur...![]()
stro abi orası eyle deel bence
optsiz standart değerlerden yola çıkılarank yapılan zistemler nekadar güvenilir ?...
şinci optsiz deyüü güvenmekmi gerenk yani... belki standart deerler bu aylara cuk oturuyor...
mesela hastetonun bantları.... belki test ettii 15 dakkalık verilerdeki dalga boyları onun bandına cuk oturduu üçün güzel performınz gostereyor...
nolursa olsun 15 dakkalık veri isterük yuaw zotriks duy sesimizi.... bize maziyi göster![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
matriksten konu açılmışken yazayım...özel mesajlara cevap veremiyorum,çünkü yeterli mesaj göndermemişim...
matriksle ve matriksteki formullerle ilgili çok detaylı bilgim yok,eğer mantığını anlarsam,aklım da yeterse matriksteki bişeyi formuluze edebilir veya kodunu yazabilirim,bir arkadaş matriksteki bir indicatorun açık halini sormuş,malesef bilemiyorum,kim bilir nerden arakladılar,ancak bu indicatore benzer indicatorleri, metastockla ilgili sitelerden inceleyip,deneme-yanılma metoduyla bu indicatorun formulunu çözebilirsin...
bu vesile ile haftasonu 1-2 saat matriksle uğraştım,ilk defa sytem testi falan yaptım matrikste...benim metastockta gül gibi çalışan modeller(iyi artı yazmış sistemler),matrikste eksi puan şov yaptılar,bu noktayı çözemedim,çünkü birebir uyguladığım modeller var,hesap ekstrasındaki kar/kontrat sayısı diyince aynen,metastocktaki kar oranı çıkan modeller(yaklaşık tabii,ama matrikste bunlar eksi yazmış gibi...sabit kontrat oynadığım için,sistem prfmansımı ekstreden check edebiliyorum..) sonra matrikste bu modellerle biraz oynadım,son 4 ayda 30-40 bin puan veren paremetreleri bulup,metastock ta aynen son 2 yıl için test yaptım,-125bin gibi rakamlar çıktı,2-3 defa kontrol edip,sonra Allah senin iyiliğini versin matriks diyip kapattım,muhtemelen bir yerlerde hata yaptım ama yine de bu matriks bayağı entresen bişey,matriks gibi bişey
![]()
ay think küskübar may be on the way...1 adet kısa yine histemik alıştırmalar
dur yaw matrikste 60 dakka verisi vardı deemi unuttum göndereyorum strategist abey 1 sn![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Teşekkürler abi... Benim daha önce 15dk'lığını verdiğim sistemi aynı o haliyle 5dk'da çalıştırınca da na şöyle oluyor... Gördüğün gibi hiç de öyle övünülecek bir hali yok...
Şimdi basarım ben buna filtreyi indiririm işlem sayısını fırlatırım karlılığı uzaya sorun değil ama o zaman da 15dk'da yamulur... üvvvvv...![]()
melaba.. o kişi bendim...
Yalnız gerçekten matriks gibi bir şey...Çünkü tersi de bana oldu..MTX de son 4 ayda 40000 pıvan vermiş sistem MS de son 26 ayda 130000 puanı anca buldu..işin enteresanı MS de son 4 ay getirisi 17000 gibi bir şey çıktı...
Ancak ben bendeki sapmanın nedenini buldum..MS 5 aklık veriden 15 lik yaratıyor malum..Testi de 15 dklıkda yazpıyorum...Ancak MS deki kritik bazı barlarda Vol bilgisi hatalı idi...Hatalı dan öte mantık dışıydı..Şöyle ki, %1 lik fiyat hareketi olmuş barda, MS de ki VOL MTX dekinin 1/6 sı görüüyordu hatalı olarak..Benim ssitemde VOL bir şekilde kullanılıyor..O yüzden bu tür
bir farklılık oldu performans sonuçlarında diye tahmin ediyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri