longşayne .. günün en yükseğinden kapanış bekliyorum .. üvvv
2013,00
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bence satış baskısı süsü verilmiş alış baskısı var....syylddbfifag
sistem yorum yok long devam diyor ben fifa gözlemcisiyim...
Barı yağlasalar ne güzel olur deyilmi,......hani tarzan gibi hangi hibino yağladı sarmaşığı demiş düşerken,............
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Geceye flat... Son kararım... Son 3 haftadır ilk kez geceye flat gireceğim... Her zaman yaptığım gibi aldığımı geri verme riskiyle karşı karşıyayım, çok tehlikeli...Hatta bunu garanti altına almak için bilgisayarı kapatıp gidiyorum, sonra görüşürüz...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Vob 63000 olurda, geceye kısadan vazgeçmemneyse palanın eşşeği k... olsun, vade sonun akadar short**
Bide sanırım spot 64700 demez, 64000 dese eksi makasla vob 63300 rahat görür, makas kapansa 65000 demez vob 64000 lerden aşağıya döneriz nasılsasaygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
selçuklu...indiki gözden kaçırma patron üwww
GÜNLÜK DÖV
![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri