astepetro sistems satta olduğundan 2/5 kısa açar..275 dan
astepetro sistems satta olduğundan 2/5 kısa açar..275 dan
günaydın..
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
patron 4.dalga yükselen kanalına ait bandı dün kırdı , bugunkü hareket bu banda geri dönme hareketi spot açılışı ile birlikte 645xx üsütne atması lazım aksi takdirde kanalın altında kalıcak ve hedef 634xx seviyeleri.. son düşüşün %50 geri alım seviyesiydi galiba.. grafikler evde kaldı üvvv güzel bi projection atardım)
eger bu gerceklesirse 5.dalga basladı diyebiliriz.. bunun da gideri nerden baksan bi 57xxx en z görünür.. hadi hayırlısı.. inş başlarda agız tadıyla yaslanırız geriye...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
225 ten 1/5 short attım bakalım pek müsterih degilim bugun shortcuları kıvrandıracaklarını dusunuyorum ama pıramıt yapmakta fayda var..
benim proceksiyon bu selçuklu.
üzgünüm üvvvvv...
![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
bu palaya bir şeyler oldu bu günlerde djı çıkıyor dax çıkıyor bizimki çıkmıyor e tamam djı dax düşüyor bizimki düşmüyor
pala yine nasıl bir cinlik düşünüyorsun
Ben güzel gözlü kadınları severim...
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
Bugün çok iş var fazla uğrayamıyorum. Cuma kapanıştan kalan long'larla zero işlem yorum yok long devam. Kapanış tahminim 99.975 (Böylelikle yorum yok kısmını ihlal etmiş oldum ama idare edin.)
evt yavas yavas yukselıyo maalesef... heran pozu kapatabılırım .. bugun can cekıstırecektır shortculara peeeh..
ahanda tahminim .. projekson .. üvvvv .. kimseyi etkilemesin yalnız.. .. üvvv .
![]()
2013,00
Selçuklu, biliyorsun ben formasyonlara bizim piyasa için pek bakmıyorum.
acayip hayvanlara benziiiir tabiri sanki bizim piyasanın grafikleri için söylenmiş bir tabir.
ama bu kez bu çizdiğim proceksiyonu benim parametreler de destekler nitelikte....
VOB'da işlem yapıyor olsaydım, 62,300-62,500 aralığından longlayıp 61,900e stop koymak mantıklı der, açardım poz.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri