o değilde bu pela bendeki alım satım yeteneğiminde içine etti. ... kaybettim yeteneğimi .. üvvv .. sos .. help mayday mayday....
2013,00
Benim buna alternatif bir görüşüm var... fxci abinin dediğine çok yakın... Şövaye abinin görüşüyle aynı... Geleceği göremezsin, görmene de gerek yok... Sadece şu an yüksek ihtimalin ne tarafta olduğunu bil ve hep yüksek ihtimale oyna...
Yazı tura oynadığını ve yazı gelme ihtimalinin %51 olduğunu bildiğini düşün... Tek ihtiyacımız olan bize o %1'lik avantajı verecek yöntemler ve sistemler geliştirmek... Gerisi iyi para yönetiminden geçiyor...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Aynı durumdayım patron.. Pala Nasd** etti histemimi... O nedenle hiç güvenmediğim eski sistemim Gilda'yı son 4 aya göre optimize ettim ona uyuyorum... Optimizasyonlu sistem kullanmanın yanlışlığının da farkındayım kimse anlatmasın noolur...üvvvvv... nasd**... nasd**...
üvvvv...
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
asteton patros .. bu smileı sana hediye ediyorum .. üvvv![]()
2013,00
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
bi yabancı yatırımcıyla tanışmıştım...adam şööle bişii anlattı...
fiçırlarda 50 bın doların altında portföylerin işlem ortalamalırının tam tersi işlemini yapacak bir pilot account oluşturduk..otomatik al sat yapan...getirisine inanamazsın![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
bozzz ne dediyse arka sayfalarda yazılı......
acele yok...bugün cuma ve düşüş başlamalı.....
en geç çarşambaya kadar düşüş olmalı......
keresteyi haftaya görürüz....beklentilerim ve uzun zaman trade ettiğim sistem
bugüne kadar 1-2 günlük sapmalar gösterdi..ama daha fazla olmadı....
bu vuruşmadan büyük parça istiyorum...olmazsa ..zarar edersem parasını
öderim.......ve aktif forum hayatıma noktayı koyarım.........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri