Bana da haftasonları Büyükada çok iyi geliyor. Havası insanı mürthiş dinlendiriyor.
Gandi üstadım kapanış rakamı 92750 sana selamı verdi. Aylar önce verdiğin 2 hedef rakama da ulaşmış olduk.
Her zamanki gibi süpersin.
Bana da haftasonları Büyükada çok iyi geliyor. Havası insanı mürthiş dinlendiriyor.
Gandi üstadım kapanış rakamı 92750 sana selamı verdi. Aylar önce verdiğin 2 hedef rakama da ulaşmış olduk.
Her zamanki gibi süpersin.
İyi haftalar
92200-92350 destek yaparsa 95000-96000 hedefler
benim sistemler longda henüz
günaydınlar...gandi üstadın verdiği 92.7xx ler civarındayız...bundan sonrasını ne yapacak cidden merak ediyorum...bol kazançlar..
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
Günaydın,
İyi haftalar.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
http://
çalkalama yapıyor
sistemler shortladı bende
Ben 1 seansı bitirdim ..
![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Tekrar hepsi longda longa devam
http://
1dklığım ısrarla tutuyor longa devam ediyorum
masa başına şimdi geçebildik.
Yolda arabada takip zor iş..
3 saattir yollardayım..
Aps gene gel gel yapmış..
sistemim shortta bende shortta
hakan, tıfıl eyyüp kemo
arkadaşlarımızından ses seda yok.
mail gelmedi mi ??
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri