bugun baya sallantılı olmuş degerlendiren olmuştur umarım
http://
Trader dotum bugün longda bekliyor üst çizgiye bakacaksın,alttaki çizgi satışı gösteriyor
günaydın dostlar..
475'ten yarım yol long açarak güne başladım...tam üstadın belirttiği rakamdan yani..bakalım hangi yöne gidecek...
bol kazançlar
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
http://
2.3.3 yukarı atakları şimdilik engelliyor,yukarı kırarsa pozumu değiştiririm
1 dklık dün akşam demiştim kapanışta longunu sürdürüyor daha
Günaydın,
Dün şöyle bir yorum getirmiştim.
hedeflerin (kendime göre ) tamamlandığını
ve yatay için bir bant oluşturabilirsek
bu band içinde ki hareketlerden kazanaç
sağlayabiliriz düşüncesindeydim
Bugün ( ve önümüzdeki 2-3 gün )için bana göre
Band aralığı
88,450-90,750
89,500 de bu bandın pivotu.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Traderk kardeşim onu çiftliye çevirdim artık tekli olarak yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri