75800 850 aşağı kırılırsa üçgen formasyonu aşağı kırılmış olacak aman dikkat.
75800 850 aşağı kırılırsa üçgen formasyonu aşağı kırılmış olacak aman dikkat.
hem tarla süreceksiniz,hem projeye uymayan işçi çalıştıracaksınız hem de adaletten bahsedeceksiniz.önce kupayı verin sonra puan mı sildiriyosunuz kümeye mi gidiyosunuz sonra adaletten bahsedin.sayın gandi kusura bakmayın.ben sizi okurum ama propaganda okumak istemiyorum.
long sl 76100,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şemamok @delalsinem 47 dk. Fezleke Dans Grubu. pic.twitter.com/hkv5QFVJXS
long sl,
76075,
aşağı eğim var negatif
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
memlekette bunlar oluyorsa biz ve bist bunlardan bağımsız mıyız,
pardon biz bir adada yaşayan,
bist müdavimleri miyiz???
insana ait herşey beni ilgilendirir,
hele ortada bir ateş varsa,
bu insan bizim
bu dünya bizim,
bu toprak bizim.
76900-77250 önemli dirençler üstünde kalabilirsek düşüş trendi bitmiş olabilir diye düşünebilirim bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
tahminlerde son dönemeç,
halen
77075-76375 olduğundan tahmin yapabiliriz,...
BAŞÇALAN @BASCALAN 48 dk. Alabaşı Efkâni hukuk tanımıyor: https://www.youtube.com/watch?v=y4zE4HIQXhA … pic.twitter.com/QaHaIfvirh
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri