garan 60 dak 21 ho direncine takıldı![]()
garan 60 dak 21 ho direncine takıldı![]()
bu arada bir tane daha 74875 ekstra ŞHORT açtım
''v''
kurulur ve trend oluşursa long stopları verecem,
hemen belirtiyim bu indikatör macör zaman haricinde daha bir shortçu indikatör,
ama günlük te mesela alır okkalı fakat alt birimlerde,
trende ancak 500 puvan civarında alabilir,...
eğerki sistemli al/sat yapılacaksa bu böyle,...
bu manda bu ilk çıkış puvanı bile çok iyi puvandır,
benim takip etmemdeki neden ise kendim long olduğum içun, shortu kuvvetli bir indikatör takip etmek istedim ki tersoyu bulabiliyim, ve 2 gündür paylaştım burada,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
evet dediğim gibi, ilk stop oluştu,
74288 fiyat nerde 75150 de,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
74363,
''v'' örnekleri
sistemim 74925 üzerinde Al verdi teyit etti ama ŞHORT kalmaya devam.şimdi 4. ara dalga çin aşağı ardından zayıf yukarı hareket ve sonlanır diye düşünüyorum.
hacim volalite yok piyasa ayıların kontrolünde görünüyor
bu ''v'' ucuna yatma yapar, 74850 den yaptı bunu sonra trend çizer, ama trendde tepeyi bulamaz ve az puvan alır, o da 500 civarı,..
yani sistem böyle açıklanmalı, bütün yönleri ile,..resimli,...obcektif ,...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri