istopcular kalmasın ..
![]()
istopcular kalmasın ..
![]()
Gözler Kendilerine, Kulaklar Başkalarına İnanır ...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
quote=Traderk;469951]kilitlemesi iyi mi kötü mü..
5 liğin çıkışı 76.825
1 liğin çıkışı 76.525[/quote]
iyi tabi yani, 76650 nin altında para alabilirsin demek istedim,...
zaten oradan döndü şimdilik,...
Eklenti 10148[
Konu indregandi tarafından (12.03.14 Saat 20:45 ) değiştirilmiştir.
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bence şhort olmak için ıyi yerlerdeyiz. sistemin al vermesi için 77950 üzerine atması gerekiyor. kapanışa kadar kredili satışlarda baskı oluşturur günlüktede kırmızıya boyanır.
benim düsüncem.
benim şartlı her an gelebilir,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
şimdi esasen bu sepetler sp yi kestirmiyorlar,..ana sıkıntı bu,...
oysa bakın biz, hs 4 gün yorulma perşembe reverse dedik,...
o yüzden sıkıntı çıkıyor,...
sp nin yorulmasına paldır küldür düştüler yoksa, çıkışına katılamıyorlar, oysa başka argümanları yok,
dolayısı ile sp düşene kadar bekleyecekler sepetler, 16 hafta totali dedim ben yada uyanacaklar sonunda,...
piyas yapacaklar,...
50 100 cü oldular kavatlar,...
he şöle,
maliyet 76 oldu,...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri