bu 1 lik sistemde korkulur hakket, atıyor matıyor ama kafadan atmıyor şerro,...
bu 1 lik sistemde korkulur hakket, atıyor matıyor ama kafadan atmıyor şerro,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Her yer rüşvet her yer yolsuzluk hukuksuzluk baskı ve anti demokratik uygulamalar. hırsızın mükafatlandırıldığı hırsızları yakalayanların cezalandırıldığı bir ülkede yaşıyoruz. daha kötüsü olamaz. yaşadığımız ortam demokrasi adına utanç verici diktatörlük.![]()
tam olrak 77200 den şart, 77300 den fiat var,
bu bizim tutkulu değer,
onun ki 77100, benimiki 77100-175,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu düşüşün 1 lik hedefi ise 762xx,...
burası aynı zamanda long kale, son kale,...
sl malum 75625,..istop,..sabah yazdık,...
Eklenti 10146
Konu indregandi tarafından (12.03.14 Saat 20:45 ) değiştirilmiştir.
77,050 den short
hedef 76,100 yada....77,300 stoploss
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
öncü gösterge sistemimden sonra teyitli sistemımde SAT verdi.
76700 de benim maliyet ama istop kullanmıyorum malum,..
yükseliş bu saatte 78125 olur, düşüş ise
762xx,...
üç kritik değer,
76650, 77100, 77650,..
stopu 77.075 e koymuştum gitmiş....76.975'den de short oldum..bakalım kısmet...
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
Eklenti 10147
buda değişik bakış, tut ları buradan verecem,...
bu tabi tüm zaman,...macro eş değeri,...
![]()
Konu indregandi tarafından (12.03.14 Saat 20:45 ) değiştirilmiştir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri