75000 aşağı geçildiğinde sert düşüş olmalı ve 74 aşağı geçilerek düşüş derinleşmeli diye düşünüyorum.bence.
75000 aşağı geçildiğinde sert düşüş olmalı ve 74 aşağı geçilerek düşüş derinleşmeli diye düşünüyorum.bence.
bütün satışlar alım fırsatıdır bana göre
15 dakkalıkta kalın flama var
76200 üstü flama kırımı
76600 üstü long tuttur
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
günaydınlar,....
tepkiler 75550 üstünde tepki, yoksa deiller
bu gün yine iş/güç
evrak işleri,.....
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
USD TL 2.29çift tepeye gidiyor
Asıl büyük düşüş 74000 aşağı geçilmesiyle olacak. CHRAŞHHHHHHHHHHHHH
bu gün macör dip closeye göre günlük 72500 civarlarında,...dün 73600 lerde idi
bu gün saatlikte 75550 yukarı geçilmediği müddetçe 72500 fiyatları çeker,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
volalitil dip ise 71050,...
bende ikinci yere için 70650 de bekliyom alış için,...
yelpaze en değeri dün verdik 70120 de,....
2-8 gün içinde muhtemel bir tepki başlayabilir,...
deyeceklerim bunlardır,...
son olarak,
22.01 günlük barı close 82900 fake kabul edersek,....bu fakenin ürettiği rakam bu gün için 73900,..bu da fakenin rakamı,...
başka bir deyişle,....75550 yi geçemeyecek bir piyasayı tutan son yer 73900,
buradan yukarıda dediğim 72500 e gider,...
üstad stop losum da benim 72500 de
sp ve dax 5 dalgalık düşüşü bitirdiler ve yükselişe hazırlanıyorlar
abd 10 yıllıklardan ve emtiadan çıkan para bence hisse senetlerine gelecektir
11 şubat tepkinin sonu diye düşünüyor ve ardından 68000-70000 ler bekliyorum en az
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
yelpaze durumu,..
yelpaze aşağı geçişlerinde alım başlar, anacak nereden alınacağı önem arz eder,...
şu anda dip fiyatla yelpaze çizgisi örtüşmüş,...74177 yelpaze dibi,...70120 ise burada
74050 crashının üreteceği yer,...
yelpaze 4 gün sonra yeni yere aktarım yapacak,...
bununda anlamı şu,
74050 bir crasha girerse,..bu crasha mutlak tepki gelecekki, agresf düşüşten kurtularak yeni zamanda mülayim düşüş kanalına kapağı atabilsin,...
sonrasında bu yeni yelpazede düşüş devam etsin veya yelpaze tutsun bu durumda tersine yükselebilsinde,...
bakın bütün zamanlar şu anda gün olarak 2-8 arasında,....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri