iki ayrı sistem var
expertli olan başka, indikli olan başka,..
bakalım hangisi
iki ayrı sistem var
expertli olan başka, indikli olan başka,..
bakalım hangisi
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
üzün oldum hadı hayırlısı.aklımca 5 yada c ile sert yukarı beklıyorum.
olmazsa alternatıfi üstadımın dediği gibi 79925 civarları karar yerleri olsa gerek.
bakın bu analiz ise durumu okutur,.....bilgi verir,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
81400 geçilirse longlarım güvenli olacak dimi üstadım. böyle bir durumda sizce hedef saykıl tahminen nereleri olabılır![]()
örneğin macör okuma derki,
bir taban oturması için, yada bir oynaklığın durulması için 12 gün civarı var,..
bunu başka yerden
4 d, 8 y veya
4 d, 8 d overlup için formüle etmiş ve over lup için ayrıca sistem vermiştik, ...
muhtemel overlup yeri zaten 74050,...
ama bütün bunlar ppk sonrasına,
oynaklık mı olacak,....
dibe mi oturacağız,...ppk sonrası
indikatör küçük sarı yuvarlak olan yerde birebir tepeleme yaptığında taban orada oturur,...
henüz bu tepeleme oturmamış, ve tahminimce düz mavi 108950 tepesine gittiğinde ki bu süre 12 gün taban oturmuş olacak,....
taban için muhtemel iki yere şu an için 79925 veya 74050 nin altı
83300 lere kadar FIBO hedefı belirledim. umarım tutar.
tabıkı once 81400 geçilmeli
bunu zaten geçmişten biliyorsunuz bu trend çizgisinde birebir çalışır,...
zaten dokunduda
bakın mesela macörü, macörde sorun yaşamam ama bilindiği üzere macör de trade olmaz,...
poz tutulur,..zararda veya karda iken poz tutulur,...
yada en azından macörle forumlarda trade olmaz diyelim,..
bana 1000 puvan azdır bir başkasına çok iyi bir puvandır bu nedenle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri