günaydınlar,...
çok şerro deyilmi,.....
günaydınlar,...
çok şerro deyilmi,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
günaydın hocam..
sayın indragandi günaydın
günaydın heeeeee, üstelik bana,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sayın indregandi yanlış anladınız,..
sayın indregandi yanlış,..............
.......................indregandi yanlış,
evrim teorisi,...
kurban bayramı heeee,...
kurban kesin,....
bayramı bilemem,....
İYİ BİR SİSTEM,....sinyalin önemli olduğu zamnlardayız,...
95050 macör ile 93025 saatlik üzerinde epey konuştuk,...
maalesef 95050 denenemedi,...93025 ise bolca ilk seans enine boyuna kesildi,...
yukarıdaki sistem sat kapattıktan sonra gelecek tepki yükselişine bir süre direnebiliyor,..
örnek geçen düşüşte 89200 kapanışa sat vermesi sonrasında, 92800 e kadar direnebilmiş ve 78300 ü almış, bazende bu extrem durum olmuyor direk sat sinyali devreden günde netleşebiliyor,...
neticede bu rakamlar 93025 ile -95050 de zaten sisteme ışık tutuyor,...
saatlik ise bu şekilde,...
dünkü saykıl yorumumuzu bir daha gözden geçirin, orada 850xx seviyesi kırılmadan 710xx seviyesi kapalıdır, bu zaman analizindeki 10 haftalık bölümle ilgilidir,
850xx a göre bu endex tekerrürde ya 121xxx yada 710xxx dir,...
burada saykıl ve zaman birleşik analiz olarak sunulmuştur,...
ancak şu aşamada önemsizdir,....önemi sadece portföy anlamında önem arzeder,...
şöleki 850xx a doru yaslanan bir endex 850xx ı kırararsa önem arzeder,...
veya 850xxx a doğru realize olan bir endex 850xx ı kırmayarak 121xxx ne giderse yine portföy olarak önem arz eder,....
terste kalan lar için, kurban olurlar kesilirler,....unutmayınki kurban işinin fiziki karşılığı bedenden sunulan ettir,...
bu analizleri yabana atmayın,....
bu günü oynayın ama bunlarda kalsın bir köşede,...birde bedenler(portföy) pıçağa yakın olmasın,...
cumhuriyetçi, demokrat dediğimiz adamlar deli poz taşıyan adamlar, sistemi tıkadılarsa ya bir yeri aşıracaklar, yada bir yerde karşı karşıyalar,...
pozlar aynı ise aşıracaklar,...piyasa demek,...
pozlar karşı karşıya ise, uzlaşacaklar buda piyasa demek,...
sonuç piyasa, çift yönlü piyasada mutlaka kurban bulacaklar,...
türev piyasalar bunun için ülkelere sunulmuşlardır,...
oynayın ama türevinizi aldırmayın,...
a, a' olmasın,...
malum biz 95050 yi mevcut tepe ilan ettik,..
ama tepeyi 100550 bilenler için 90600 ler veya bu 93025 ler ucuz, bu bir illüzyon,...
tepe 95050,
devam eden long yazdığımız gibi burasının geçilmesinde geçilmedikçe hep sorun var,...
zorlu bir 2. yarı başlayacak.. (ben sporu tamamladım oksijen depoladım geldim) hazırım
rakamlar 94600 yukarda
90400 aşağıda
ben flat
pala burda aha tam burda
bendeki görüntü bu
ne dersin indi üstad ..
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir" zenginle poker oynanmaz valla
' düşünmeden öğrenenler zayıf, öğrenirken düşünenler tehlikelidir'
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri