toplantı arası 525 kapanan shortlar 625ten yerıne kondu![]()
toplantı arası 525 kapanan shortlar 625ten yerıne kondu![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Oğuz'um han'ım çatalkaram çingenem çıtır sistemcim sistem kovalayanım sitem edenim;
Ben sistem geliştirirken şunu yapıyorum ; zibil gibi sinyal üreten bir generator ve onun üstüne hatalı sinyalleri eleyecek filtre, kaput, band ne haltsa onları yazıyorum..
MOV lu sistemler ise zaten ağır ve az sinyal üreten sistemler..Benim sistemimde hiiiiçç MOV yok...MOV lu bir sisteme yapacak bir iyileştirmem de yok..I am sori, ay em so sori...Bir de, ben elimdeki zımbırtıyla 6-7 aydır uğraşıyorum..Yani bu iş eyle het deyince vahyolmuyor dostum..ayem sori ayem so sori
Bir de ıstrategist e sor.. Üstad o, bugün![]()
16.00 sonrası
measallah yorum çok emme ben short devam
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
ahanda yandık .. bull patrull geldi .. üvvv ..![]()
2013,00
Toplantıya giderken short'ları 525'den komple kapatmıştım. Ben yokken 200 görmüş alçak.. Gerçi ekran başında da olsam açgözlülüğümden kapatmazdım orada...
Flat devam, short'lar olacağı kadar gol oldu bence, yön komple belirsiz artık benim için... Rezil sistemlerim de kararsız, biri short biri long, tersini yapamıyorum o yüzden....
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri