önce en azından 93350 92500 leri görmeli.sonrasında 94800 geçilirse pozisyon değiştirilmeiı. bence.
![]()
önce en azından 93350 92500 leri görmeli.sonrasında 94800 geçilirse pozisyon değiştirilmeiı. bence.
![]()
bilemem tek bildiğim zaman ve bu zaman için dayanaklar aradık hafta sonu,..bulduk düşünce ürettik,...
tr ye biraz erken gelebilse idim çok daha iyi olurdu,...
geçen cuma geldim ve mtx sin dahi süresi dolmuştu, keh keh,...
şimdi platformlarla gidiyoruz, trade benim konum deyil,...
ben bir yerden dizilirim ve beklerim,...
yukarı olmassa aşağıdan long dizilirim, alırım mutlaka,...
ama isteğim yukarıdan short dizilip 81175 i gerçekleştirmek ve bunun altındanda longa başlamak,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
92700
91300
90000
89000
sırasıyla 0lası fibo rakamları. 92650 tutmazsa düşüş derinleşecek![]()
burada tek şey açıkladım,..
minör trade ve macörde al sinyali veren sistemin tekrar sata dönmesi emniyet için...
bu rakam 93358 altında boğa sıkıntı,
91871 üstünde ise halen şansı var,...
işte bu olay ne yapıyor minörde trade,
ancak 94842 patlasa idi ne olacaktı, macörlerde yolculuk,...
bu defa altlara inecek gibi malum bayrak direği uzunluğu ardından 1618 89350 ye kadar düşebilir görünüyor.![]()
sonuçta ben 3 haftayı haftalar öncesinden yazdım soran arkadaşlar oldu ne zamn başlar diye,...
ve son ayakta geçen hafta sonu kaide bulduktan sonra 4 hafta olarak ilan ettim ve kendi içinde ikiye böldüm,..
bakın gelecek hafta ve takip eden agresif olacak,...
burada deyilmi sanırım haftaya bir ppk olayıda var,...
py parasını istiyor,...yada mevcuduna daha fazla kazanmak,
şu yani
sermaye piyasasından alacaklı,...
ancak para piyasasına(faiz) da geçici olarak yatmaya istekli,..
hani faiz lobisi, faiz lobisi deniyor ya, ...
durumu bozar tabi,...
çözüm fazla entegre olmayacaksın, illa olacaksan betona, çakıla fayans işlerine girmeyeceksin,...
şimdi burada düğüm 14 mayısta yazdığımız üzere varlık barışı ile çözülür,...
buraya kadar geçen zaman ise cariyi törpüler,..
korku ise hep konut kredileri, eldekiler elde patlayabilir, çözüm varlık barışı, ve buna gidebilmek için siyasi şekillenmenin devamı,...
bakıyoruz olaylara ve tecelliye,
nerden ,
yakından,...
ne diyeyim bilgine öngörüne şapka çıkartıyorum gandi üstat.![]()
Üstteki Mor çizgi 92,750 ye denk geliyor.
Longlar için stoploss yeri olabilecek bir yer..
üstte gidebileciği yerler ve dirençler.
95,540
97,544
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
bana göre tünelin ucunda ışık görünmüyor
2.c yükselişini abc şeklinde bekliyordum.
sp grafına bakınca 2008 dibinden bu yanı trend çizdiğimizde her üst banda değdiğinde %20-30 satış yemiş
şimdiki üst band seviyesi 1724 lerde
yani tr deki sayımımda acaba irregular 2.c yi abc saymayıpta 5 dalga yükseldiği için direkt olarak 77662.xx de bitirecem gibi duruyor
anlayacağınız karamsar tarafta yer alıyorum gibi gelecek hafta bence dananın kuyruğu kopar
ve hayatımın riskine girip short varantına daldım
ya batarım ya çıkarım
hiçbir zaman kimseye tavsiye etmediğim bu lanet enstrümanı zorunluluklardan kullanmak zorunda kalıyorum
yoksa süper bir uzun vadeli hisse yatırımcısıyımdır.
ya herro ya MERRO diyorum satış diyorum
mevlam hakkımızda hayırlısını nasip etsin
ytd
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Günaydın, hayırlı cumalar
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri