işler uzadı gelemiyoruz haliylen,.....
kalan 7 hafta:
son 3 haftası muhtemel tepki olmalı,....
sonrasında öngördüğümüz 42 hftalık boa py biter, 21 hafta form var,...
bu forma kadar inş gelmiş oluruz, bir kaç hafta sonra
graflarda sukunet başalamış gibi durmakta sanki,...usd çok belli ediyor herşeyi, uzak diyarlardan bu durum dahada net durmakta,...
hani tekerrürlerde 1.90 üstü kalıcılık sırıtıyor, ama yok,..bu projenin sahibinde olduğunu gösteriyor,...
başka bayrak savaşına dikkat,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
cümleten sağlıcakla kalın,
bol şans herkese,...
özledim sizleri, ama hayat böle,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Anladığım kadarıyla...
4 hafta= 1 ay ya yatay veya çok düşmeden dip oluşturmaya devam.
sonraki 3 hafta çıkış=tepki.
Daha sonra 21 hafta form (form??).
Sağol üstad.
Allah işini gücünü rast getirsin.
Patron ; sizin bir muhteşem balık indikatör vardı .
Başı , kuyruğu , gövdesi olanonun son halini gerçekten merak ediyorum .
Selamlar . . .
Y E S , WE CAN !!!
İndi üstad arada bir selam verse, veya tamamen burada olacağı günler çabuk gelse.
1240 altı ons ne olursa olsun alınır demişti Şu an itibariyle dip 1244 oldu.
haloo kimse yokmiiii...
cümleten merhaba,..
geldik, geldi,...nasıl iş mubarek bu, bensiz yapamıyor galiba,..ilgilenemedim bile,..
fena yükselmiş,...
indregandi patron son durum nedir senaryolarınızda cidden düştük bee 80 lere neolduğunu anlamadan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri