biz haliylen, 1034xx-7xx odaklıyız, saatlikler nedeni ile,...savunma hattıda bunun üstünde,...durumlar belli,...ben saatliği almaya çalışacam,...
vermesse stobum patlar, ta 104750 den hemde,...öle kar alıyım, ecik bücük yok bende,...
biz haliylen, 1034xx-7xx odaklıyız, saatlikler nedeni ile,...savunma hattıda bunun üstünde,...durumlar belli,...ben saatliği almaya çalışacam,...
vermesse stobum patlar, ta 104750 den hemde,...öle kar alıyım, ecik bücük yok bende,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
5 lik tepkide şu anda,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ben söyledim stop patlatırım, burayı devirirsem, 1034xx-7xx ü 96 341 hedeflerim, yoksa yok bana, ben günlükçü deyilim,...
dinamikte,
haftalıkta
104525(+), altı nötr
Aylık, haftalık, günlük, saatlik ve 5 dakikalıklara kadar takip.. zor. iş...
Emekliklik programı uygulayalım..( yani poz taşıyalım )günde tek işlem diyorum.. emekli işi oluyor..( yada ben tam olarak ifade edemedim ).
Poz alıp malı taşıyacaksan, bunların maliyetinden elde mal olması lazım.. hangi yön olursa..mesela city 43,000 long 100,800 maliyet..( günlük ortalam fiyattan gidersek.) ne oldu.. bu fiyatın altında tutunamadı.. tekrar yukarı geldi..220,000 poz % 25 long.... ve maliyeti bu.. şimdide poz açacaklar.. görecez.. .. ama şimdilik long
agustos 2012 den beri değil.. daha öncesinde hep takip ettiğim bir tespitim var.kontart başladığı gün ki fiayat bir çizgi çekin (% 7 )altı yada üstü.. mutlaka görüyor.. endeks 60-70 binlerde 5-6,000 puan.. şimdilerde 7,-8,000 puan , dönem kontartında kar mevcut.. günlük yada haftalıklarda da stop ve kar realize koy olsun bitsin... millete tavsiyem budur..
İndi hocam stop oldun mu?
1043xx altlarında yarına taşırım , bakalım, ya patlar, ya ben patlatırım, 1043xx altı olursada duruma göre,...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri