Sayfa 2279/3250 İlkİlk ... 12791779217922292269227722782279228022812289232923792779 ... SonSon
39000 sonuçtan 27.337 ile 27.348 arası

Konu: VOBjektif Seans Odası

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

sonuç dubai yolları taştan sen çıkardın beni baştan,...

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

bu sistemin günlüğüde uzuncadır bahsettim aynı, fake mod devam etmektedir,....en son pazar günü yazdım,...

101400 le 101850 önemini vurguladım,...101850 üstünde longun güçleneceğini, 101400 altında zayıflayacağını söyledim,...ve bu zayıflama 100850 de gerçek,..xu030 haftalıkta bakın ortaya çıktı, ama sisteme göre 963xx ü geçemez,...saykılı,..

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 9 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

dolayısı ile iki durum,

t-line 100850 çok önemli ve bunun üstü xu030 da haftalıkta long,..pijama ile bağlarsak, 101825, stopla bağlarsak 101825,...ölese burada 101825 xuyvade de long,...ama fake bölge caride long,..

shortta aynı şekilde caride fakede short,...

diğer durum ise 101850 altında kalınırsa eğer saykıla kadar yeni vade ile bir realizasyon, 963xx e kadar,...

1 hafta tahminen bu fake ile geçecek, ....

6. 10 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

dubai demek, taş, beton,, çmento, fayans demek,....

buda fon fini fon, fonsa varlık barışına, o da macro siyasete bağlanır,...

bu varlık barışı hikayesi takip edilmeli, yeni taransformasyon yani aktarım muhtemel bu kalemden olabilir,...

buda iki şekilde olabilir, yabancıyı davet şeklinde,..fiayatlara ayar çekerek,...yani kısmen düşürerek,...

diğeri ise bu yatay platformda bekleyerek,...ama yabancı gelmeden gidemezler,...

eğer giderlerse yabancı zaten burada demektir,....gitmemiş demektir,...

tarnsformasyon burada hem aktarım yapabiliyor, hemde iç dinamiği ayakta tutuyor,..

önceki vergi affı, bir öncekilerde net hata noksanlar,...

8. 9 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

pembenin yaptığı harket ilginç, daha önce iş güç göremediğimden çarşamba günü ancak yorumlayabilirim bunu,...

ilginç bir hareket, neye çıkar şu anda bilmiyorum,....

ihtimal bu şu olacak,.....

zira düşüşte kendini muhafazaetti,...çıkışta ise kendini bıraktı, bu bölümü daha önce iş güç nedeni ile kaçırdığım için yorumlama zor,...

19.11.12 de benzeri var,....

bakalım öğrenirsem iyi olacak,..

iyi akşamlar cümleten,...
    şimdi malumunuz son olarak, mavi dengeyi 103325 ten vermiştik, burada yine kaybolan ve gizli kaln ama topk te kayıtlı, 1024xx de bir denkgemiz var, bu gün geçildi, ama esas 103325 te şu anda,..

şimdi garfta gördüğünüz üsere, pembe mavi üstüne dökülerek fiyatı karşılamaya gitmiş, ..pembe longa tanımladığım indikatör zaten, bu yaptığı ise saçmalık,...

yani fiyatlar yükselirken bu da yükselmeliydi,...oysa düştü, prensibe göre penbenin mavi altında kalışı short,...zira mavi hem long gsterir hem short,..anack mavinin short yapabilmesi için bu olan harekette yükselmeliydi,...terso çünkü,...o sabit kaldı çünkü fiyatlar yükseldi, pembe ise terso düşütü,...

muhtemelen şu olacak,...pembe 103600 de(590),...

çrş fiyatlar yükselişine,..süratli şekilde mavi üstüne atacak,...ve

bu durumda mavideki 103325 ve ikinci yer 105669 hedef olacak peşi sıra,...

eğer penbenin durduğu, 103600(590) geçilemesse penbe düzleşecek ve shortu vercek, bu durumda da mavinin yükselmesi gerekli,...

buda yarın avrupa ve abd piyasalarından biz kapalıyken zaten belli olacak,...

10. 9 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

ben konuyu buradan takip edcem, birde şu beyaz indikeytırdan,....extra shortlamamak için,...mevcut kafi, ben kafi,...

keh, keh

12. 10 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Ankara
    Teşekkür Teşekkür 
    1
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    155
    Toplam Teşekkür
    43 Yazısı Teşekkür aldı

Selam dostlar,

ara sıra gelip, rahatsız ediyorum, kusuruma bakmayın, sistem en son al da kapamış durumda.Testere ihtimali olabilir.

kullandığım ilk sistem ve geliştirdiğim ve kullanmayı düşndüğüm yeni sistemin system tester sonuçları aşağıda.

http://vobsis.blogspot.com/2013/04/vobsis-v1-v2.html

herkese iyi tatiller...

14. 4 Kullanıcı tsubasaa tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

ulusal egemenlik,

ve

çocuk bayramımız

kutlu olsun,...

16. 9 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.200
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    227
    Toplam Teşekkür
    58 Yazısı Teşekkür aldı

İndiragandi üstad. Bu en son (27342 nolu mesajda) koyduğunuz indik sinyalleri sabit midir? Yoksa aynı periyotta son verilere sinyalleri değişiyor mu?

Teşekkür ederim.

18. 4 Kullanıcı Permanent tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı Permanent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İndiragandi üstad. Bu en son (27342 nolu mesajda) koyduğunuz indik sinyalleri sabit midir? Yoksa aynı periyotta son verilere sinyalleri değişiyor mu?

Teşekkür ederim.
    sinyal sabittir yalnız trend takip eder grafikteki o halinden belli bu durum,..

dipte ve tepede poza girişte biraz bocalar,...

şöle izah ediyim,...

sinyal verir çeker, verir çeker, bir iki tekrar yapabilir,.. yalnız tepe algıladığında yapar bunu, aynı şekilde dip algıladığında da bu şekilde davranır,...

tersine trende oturduğunda ise bozmadan bir müddet devam eder, ...iki pembe indikatör, işte bu bocalama safhalarında poza girdiysek stopları oluşturacak seviyeleri veriyor,....önlem bu şekilde,...

bu pembe indik seviyeleri bu nedenle tepe ve dipte, tepede tepeden yüksek, dipte dipten alçak olmalıki, tepe ve dip gömülü kalsın bir tölerans stop uygulanabilsin,... burada stop tan ziyade tolerans demek daha doğru olur,...

yani indik trend değişimi için bocalarken trendi bıraktığımız için bu defa stobuna pembelerde beklemeliyiz önlem olarak, dipte veya tepede,...

başkaca sorun ise,..mevcut trend içindeki dalgalanmalar ki bu saatlik olduğından 1000 kusur puvanlara varabilir, ve dalgalanmalar psikoloji yapabilir,...buda diğer sorunu,...

bir diğer sorun,...ağa trende girdiği anda dahi pull back yada realize ile trend sınırlarını zorlar, kırmaz ama zorlar,...bu durumlarda bu pembeler ile hareket mecbur, toleransla,..zaten ağada toleransı zorluyor,...

bunların hepsini çıktığınızda o graftaki ilik gib manzara ortaya çıkıyor,...

sonuç olarak,...

sinyal geri çekmiyoruz, ancak poza giriş aşamasında zorlanıyoruz,...önlem olarak tölarans değerlere göre hareket ediyoruz,...

avntaj ise trend takip eden trend line ları güzelce veriyor,...

20. 8 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

not olarak; benim sistemlerim sinyal geri çekmez,...zaten sinyal geri çeken bir iki var onları yaınlamıyorum,...

genelde konuyu anlık takip eden sistemler kullanıyorum,...piyasayı bu derece yakın takip edebilmemiz bu sayede, ..

konunun hep üstünde olmak,...

reel time ssitem bir tek sinyal çeker,...o da sinyali çekemez çünkü, indiğinden görüyorum onuda,...bunu daha önce anlattım,...tersine bu hali işte örneğin günlükte piyasanın nerede olduğu bilgisini veriyor,...bu çok önemli bir bilgi,...

yani flatı tanımlayabiliyoruz,...

al tut tanımımız var, sat tut tanımımız var,...bu ikisinin olmadığı durumlar zaten yukarıda dediğim flat durum, tercihen poz tutmadan al/sat yapılabilir,...son sinyal sat ise sata stoplu beklenebilir, son sinyal al ise ala stoplu beklenir, nasıl eğer bir tarafa tutlar yoksa, ..

ben açık bir insanım,..çogu sistem kör dür, ve kör tuttuğunu .....ter diye bir laf var,...işte reel time sistem kör bir sistem deyildr,...

örneğin bakın dün haftalık sinayalini nasıl yorumladım, bu müthiş bir bilgi,..sistem doğasında tepeden satmak zorunda, sadece buradan yola çıktık ve çukurda kalmış, demekki daha süreç var,...

örnekler bunnlar,...

22. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

bazı sinyal çeken sistemler eğer üzerinde uğraşırsanız yada bunlara dikkat ederseniz, majör zaman dilimlerinde forsing sinyal verebilirler,..

yani saatlik, günlük, haftalık gibi,...

bir kere oturdunuzmu sonuna kadar gitme şansı yakalarsınız,...iş oturmaktadır,..bu genelde günlüklerde sorun olmaz,...

deneyin boyalıların daha önece de dedik hakkını yemeyin,...

yalnız şu olmaz bakın, boyalıları allayıp pullayıp bu bilgilerden bir haber millete satmak çok ayıp bir şeydir,...

çünkü sen sinyali gösteriyorsun ve kişi senden bunu alıyorsa bu sinyalleri alıyor demektir aslında,...

ben sistem satan bir kişi filan falan deyilim, ama inanı bana bile bir iki sene önce satmaya kalkışanlar oldu,...

çüşünüz , höstünüz,..

eğer biraz uğraşan yada uğraşmayı seven bir kişiliğiniz var ise,..ve olaylara bir alt yapınız var ise, kendinizi fazla kaptırmadan çok başarılı sistemler üretebilirsiniz,...

bir paint sistemle,...diğer sistem arasında ki farkı ben buradan söyliyim,...

insan faktörü,...insan demek en başında ortalamanın bizzat kendisi demektir,...

annadınız nı,...

24. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri