Sayfa 2225/3250 İlkİlk ... 122517252125217522152223222422252226222722352275232527253225 ... SonSon
39000 sonuçtan 26.689 ile 26.700 arası

Konu: VOBjektif Seans Odası

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

günlük ve saatliklerin ayrı şarkıları var,...

saatlikler yukarı günlüklerde ise satışa geçme/hazırlığı var,...

sonuçta bir satış gelirse kaçıramazlar ancak, temkinli olunmalı,...

stop rakamlar belli en azından,...

stoplarda

104700,...

104700 üstü long devam günlük,...bu 104700 e seansta bakıp yorumlamaya çalışacam,...son analizde burada kalmıştık,...kısaca bunun bir stop mu, yoksa denge stop mu olup olmadığına kara verecem,..
    fark şurada,
    stopsa ya bir direnç oluşturacak, yada bu direnç kırılacak,...
    denge stopsa, yukarı kırılsa dahi dönüp trade ederler bunu ki, buda proceksiyonda kalan 1 hafta yatayı ile uyum arzder,..gerçi direnç olursa pro yatay yine tutar fark yapmaz,..

103800,...

103800,..günlükte denge stop,..denge dememdeki neden,...103800 3 kez çiğneme yaşadığından,....

22.03,...02.04,... ve 08.04 hareketlerinde iki kez longa, bir kez shorta,...o nedenle tek başına dahi altına/üstüne bir değer olarak ölçü alınabilir,.....

103675,...

103675 ise son cumada verilen saatlik stop değerki buda long devam rakamı, long üstünde kalmalıki hareket devam edebilsin,...

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

öte yandan,...

diğer sistemim ise günlük olarak longda,..buna güveniyorum ve kaldıki kısa süre bir izleme ile bo günün shorta veya longa dönük rakamlarını deşifre edebilirim, ancak zor tabi, ona geç buna geç şuna geç,...fakat rastlarsak bakıyorum ve yazıyorum,...

son durumda long bu,...

bunda rakam lar şu şekilde ve hep dengedir,...

ilk olarak,

102445 aldık, bu fiyatların yukarılaması ile 103325 kendini yeniledi ve şu anda orada,

başkaca bir yenilem yapacağını sanmıyorum,...

103325 i kalıcı yani, ...şöleki:

devam eden long üzerine

ve özellikle long hareket trende dönüşürse(buradan anlıyoruzki long hareket henüz trende dönüşmemiş, çünkü bu düşüncemizde reel time sistemden ve stopta 104700 rakamından belli olacak), indikatör 103325 ten trendi seyredecek, yani bir konum değiştirmez taki trend yorulup düşene kadar,..işte bu muhtemel trendin hedeflerini zaten geçen hafta verdim,..

tekrar shorta döneceksek,..

işte tekrar shorta geçerse, indikatör 103325 ten kendini kırar ve fakat bir parçasını burada bırakır, buda denge olarak çalışır 103325 ten, bende bakar ve bu denge üzerinde trade mi olacak, destek olarak mı çalışacak, yoksa bu dengenin altında kalınarak py shortamı geçecek karar verebilirim sanırım,....

bu bölümde böyle,...

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

üçüncü olayımızda ise,...

şu reel time sistemden zaten,...hareketi gözlemekteyiz,..

bu sistem eğerki long hareket bir rakam geçilerek ( bir üst sistemde açıkladım bunu biraz) trende dönüşecekse, falatı kaldırarak long için tepki yükselişini kaldırarak long tut verecek,...şimdilik henüz perşembe cuma dahil aldığımız fiyatlarda bunu gözlemedim,..zaten olsa belli olurdu,...

6. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

işte topyekün baktığımda benim elimdeki alet edavattan bu yaşadığımız bölüm için,..

günlükler için flat, saatlikler için çok rahat long diyebiliyorum,..

bu şu anda saatlik bir long hareketi olup henüz günlüklerde al veremedi,..verdiyse dahi, o günlük period bir hayli kısa bir periyodur,...

ve bizim mantığımızda piyasa analiz yapmaya olanak sağlamaz ancak tutarlılığı ölçüsünde kullanına trade ettirebilir,...

biz burada analiz yaptığımızdan genel bir değerleme bulmak durumundayız,...

8. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

mesela burada iki indikatör var, bunlar ızıncadır takibimde olan indikatörler,...biraz ben bunları dakik yaptım,...10 gündür sattan çıkmıyorlar,...

ya dediğim trende dönüşecek long harekete al vercekler yada piyasayı aşağı çekecekler,..bayağı oldu ve ben bir iki gündür yayınlamıyorum bunları,..zira 10 gün olmuş,..ayıp diye vermedim şahsen,...

fekat:

10. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

12. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

yukarıdaki üçlüye,

teorik, xu030 ve x30yvade sıuralaması ile bakarsak,..teorik sata geçmiş durumda ve bünyesinde faiz elementi var bu açıdan önemli, xu030 da yorgunluk, yine x30yvade için yorgunluk mevcut,..tabi yorgunluk çok subcektif bir kelime,...

e bizde ne yapıyoruz hemen diğer sistemlerden işi götürüyoruz,..ancak bunlarda çok karlı sistemler,..

14. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

ancak temelde benim gözüme çarpan nerden dolaşıp gelirsem geliyim,...

günlük flat ken, saatlikler alda,...

temel olay bu,..yine bu temel olay, günlüğü günlüğü long trende mi dönüştürecek yoksa tepki yükselişi olarak kalıp yataya yada peşinden shortamı dönülecek,..

işte bunu zaten rakamaların içine tekrar hapsettik,..

yukarıda başalngıçata bahsettiğim iki analiz sayesinde,..pazartesi ise yine bunula ilgili başlayacağız bakacağız zira gün flat kakacakmı kalkmayacakmı, ...

aşağıda bir kaç saatlik örnek,...

16. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

reel time sistem diğer günlükte bahsettiğim indikatörler ile,...

18. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

burada alttan ikinci indikatör zaten sistemin indikatörü, diğeride onun görseli, biri öle, biri böle olsun diye,..

şekil işleri,...

20. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

22. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

yani ben bu merkezden kovalayıcam gelişmeleri,...short olduğum için benim için sıkıntı cari de extra short açıp açmayacağımın kararı zira yeni açacaklarım caride terse kalırsa bu büyük sorun olabilir,..

ölçüm bu nedenle 108950 üstünde yeni fyatlara açmak yönünde en başından beri,...ki maliyet esas short isteğimi devam ettirebiliyim,..

ama elamanda ha bire beni 3000 puvana davet ediyor,..tabi bende girmiyorum ama elimdekinide vermiyorum,...

bakalım öenümüzde neler olacak, gelişmeler nasıl cereyan edecek,...

24. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri