Armut dalda kız bahçede sallanır.....................
http://www.videoizleturk.com/video/3...-sallanir.html
Armut dalda kız bahçede sallanır.....................
http://www.videoizleturk.com/video/3...-sallanir.html
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
62.200 baskısı hissediliyor....bu rakkamı geçerse 62.800 potans olur...
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
şili depreminden bakırcılar köşe oldu...şili dünya bakır üretiminin 1/3 tek başına
yapar....sarkuysan tavana gidiyor....elektrolitik bakır üertimi yapan tek firma....
bilenle bilmeyen bir olmaz.........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Spot 5 lik flama....
yırtarsa 51050 lere....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
950 full long oldum .. tokat yiyorum peladan .. ama gün sonu o tokat yemiş olacak inşallah .. ehuehue üvvvvv ıngaaaaaaaa![]()
2013,00
Herkese günaydın arkadaşlar....
Hayırlı olsun yeni sayfa
Cuma en son flat kalmıştık. Shortları karla kapatmış fakat long yapmamıştık.
http://www.voborsa.com/forum/vob-piy....html?p=206744
Şimdi shortları kapattığımız yerin yaklaşık 2000 puan üstünde tekrar short yapıp hiç ellemeden 2000-3000 puan beklenebilir diye dü
şünüyorum...
Belki IMKB 100 Buralardan bi 500 -600 puan daha yukarı kazandırıp 51.300 denenebilir... ama 1000 puan bu kadar riskli bu kadar küçük para için hiç degmez.
IMKb nin bundan sonra eski zirvelerini denemesi çok çok zor görünüyor. Yaklaştıkça shortlayabilirsiniz..
Ben her zamanki gibi temkinli davranıp 61900-62000 aralığından yarım pozisyon SHORT layacağım.. ( Biliyosunuz 35 ugurlu saayımız)
Sizin de teminatınız az da olsa çok da olsa sadece yarım teminat pozisyon alın...
Piyasa daha yükselirse geri kalanını da ordan shortlayacağız..
Zaten bu seviyelerden LONG posizyon alıp da uzun süre bekleyen. Ya borsayı hiç bilmiyordur... Ya da Agadan hiç saglam dayak yememiştir..
Genelde piyasalara bugün için degil ,5 dakikalık degil de biraz dahA GENİŞ...Örneğin 15 günlük ya da 1 aylık tahmin yürütüp oturup beklerseniz kazanırsınız. En azından kaybetmezsiniz...
İyi çalışmalar..
Özgür Borsacı...
Ayrıca ZİLD....
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri