Sayfa 213/3250 İlkİlk ... 1131632032112122132142152232633137131213 ... SonSon
39000 sonuçtan 2.545 ile 2.556 arası

Konu: VOBjektif Seans Odası

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür
    2.197 Yazısı Teşekkür aldı

dow 11000'e mi gidiyor?
    "Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!

2. 1 kullanıcı nunu tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    22.658
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.559
    Toplam Teşekkür
    6.153 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı nunu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dow 11000'e mi gidiyor?
    Russel ve Nasdq eski tepelerini geçtiler:

http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$RU...d=p44543280456

http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$COMPX&p=D&yr=0&mn=6&dy=0&id=p44543280456

Bu durumda Dow ve S&P 500'ün de geçmesini beklerim açıkçası.. Dow'da son tepe 10730 civarındaydı. Bu gece olmasa da Pazartesi geçilebilir... Geçilemeyebilir de...

Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...

4. 3 Kullanıcı Strategist tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür
    1.994 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı nunu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu oynak avatar ugurlu gelmedi, ben kendime yeni bir avatar bulayim
    avatar çok güzelmiş. ben çok begendim..
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

6. 2 Kullanıcı mbm tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    3.686
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    810
    Toplam Teşekkür
    317 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Strategist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dikkatli olmak lazım.. Sanırım yuvarlak dip yapıyor... Dow standart "bullish monday" moduna girerse bu Pazartesi Euro da kendini 1.39'a doğru fırlatabilir... Fırtlatmayabilir de...

parıte gıderse altın yenı rekorlar kırar bu hafta 1200 deneyecek gıbı duruyor

8. 2 Kullanıcı okansak tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür
    3.668 Yazısı Teşekkür aldı

-abd`den bır arastırma sonucu:
    ``ulkede, asırı uctakı hareketlerde patlama var``

washıngton (a.a) - 05.03.2010 - abd`de, gecen yıl tarıhın ılk sıyahı
    baskanının goreve gelmesının ve ekonomık krızın patlak vermesının ardından asırı
    uclardakı hareketlerle sagcı mılıslerın sayısının neredeyse uce katlandıgı
    belırtıldı.
    bu hareketlerı ızleyen southern poverty law center adlı dernegın yıllık
    calısmasının yayımlanan sonuclarında, gecen yıl 512 grubun aktıf hale geldıgı,
    2008`de ıse bu sayının 149 oldugu belırtıldı.
    Raporda, gocmenlere karsı cıkan grupların sayısının 173`ten 309`a
    yukseldıgıne dıkkat cekılırken, dernegın basındakı mark potok, ``bu tur grup ve
    hareketlerde patlama oldugunu saptamıs bulunuyoruz`` ıfadesını kullandı.
    Potok, asırı sagcı ve ırkcı grupların sayısının artısını, barack
    obama`nın baskan secılmesının yanı sıra borclanma ve ıssızlıgın artmasına yol
    acan ekonomık krıze de bagladı, ``resesyon ve ıssızlık ınsanları cok yaraladı ve
    ofkelendırdı. Onlar da bır gerekce aramaya basladı`` yorumunda bulundu.
    (afp-hnd-yıl)
    23:36 05/03/10
    --aa--|

Helikopter hep Tom a vereceğine birazda onlara versin...

Allah belanızı birbirinizden versin...
    ataturkungencligehitabesi.com
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
    Şeyh Edebalı

"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

10. 3 Kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mbm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alın leyn......

gece ben ne yaptımda bulla uydum....ühühühühhü

bull sakın uzadım demeeeeeeeee
    Patron seansı takibedemedim acil işlerim vardı ama ben sana dedimdi, takibetmeyin, kesinlikle tavsiye etmem gibi sözlerim olmuştu ahatırlatırım, üzgünüm

Bugün piyasa fena dağıtmış benim portfoyü, hiç beklemiyordum, Cuma namazından önce telefon ettim bi ara 63250 lerdeydi yanlış hatırlamıyorsam, dedim piyasa yataya kitlemiş, zaten fiyatlar kaç gündür can sıkıcı, henüz vade başı ya atraksiyon olmayacak heralde diye düşündüm, yanılmışım üvvvvv

Piyasayı takibetseydim ne olurdu, pek bişey değişmezdi hatta fulleyebilirdimde, iyikide takibetmemişim, daha yukarı zorlama olabilir gibi gördüm şimdi üüvvvv

Fakat vade sonuna kadar short kalmakta inatçıyımdır bu sefer vadenin sonunu getirmeye kararlıyım o kadar, her gece ve her haftasonu short yatıcam bikere, saygılar.
    ** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
    Hun İmparatoru ATİLLA

12. 2 Kullanıcı bull market tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.103
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    418
    Toplam Teşekkür
    108 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı EMEKDAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -abd`den bır arastırma sonucu:
    ``ulkede, asırı uctakı hareketlerde patlama var``

washıngton (a.a) - 05.03.2010 - abd`de, gecen yıl tarıhın ılk sıyahı
    baskanının goreve gelmesının ve ekonomık krızın patlak vermesının ardından asırı
    uclardakı hareketlerle sagcı mılıslerın sayısının neredeyse uce katlandıgı
    belırtıldı.
    bu hareketlerı ızleyen southern poverty law center adlı dernegın yıllık
    calısmasının yayımlanan sonuclarında, gecen yıl 512 grubun aktıf hale geldıgı,
    2008`de ıse bu sayının 149 oldugu belırtıldı.
    Raporda, gocmenlere karsı cıkan grupların sayısının 173`ten 309`a
    yukseldıgıne dıkkat cekılırken, dernegın basındakı mark potok, ``bu tur grup ve
    hareketlerde patlama oldugunu saptamıs bulunuyoruz`` ıfadesını kullandı.
    Potok, asırı sagcı ve ırkcı grupların sayısının artısını, barack
    obama`nın baskan secılmesının yanı sıra borclanma ve ıssızlıgın artmasına yol
    acan ekonomık krıze de bagladı, ``resesyon ve ıssızlık ınsanları cok yaraladı ve
    ofkelendırdı. Onlar da bır gerekce aramaya basladı`` yorumunda bulundu.
    (afp-hnd-yıl)
    23:36 05/03/10
    --aa--|

Helikopter hep Tom a vereceğine birazda onlara versin...

Allah belanızı birbirinizden versin...

bu batılıların faşistlik genlerinde var herhalde

14. 1 kullanıcı Toledo tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

ben de kısadayım..malum günlükteyim..4 şubat 66.700 den sat vermişti..
    hala sat da...vob 59.600 den geldi...vob 64400 0ldu...amme hala 2.000 kardayım(arada ufak işlemler oldu.amme çekirdek kısa)...artıkın ufak işlemde yapmıyacağım....

bakalım;al derse uzunlarım..yoksa kısa devam...
    günde 2-3 kere ancak piyasaya bakabilince durum bu oluyor..

birde ttnet in 500 mgb lık (10 lira civarı)paketini aldık mı ,iş tamamdır..sadece 17;30 dan sonra bakmak yeterli olacak...

16. 1 kullanıcı abka tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    22.658
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.559
    Toplam Teşekkür

Standart Sevenleri için Tiedje

Sevenleri için Tiedje...

http://www.godmode-trader.de/nachric...,a2098505.html

Dow Jones - Güçlü ve Durdurulamaz

Neredeyse düşünebilirsiniz ki boğalar yine formunda. Önce kısaca bir DAX'a bakmak istiyorum. Future'da dibe tahmin ettiğimiz gibi tam 5383 puanda ulaşıldı ve yukarı hareket başladı. Pazartesi akşamı 5893 hedefini verdik. Bu akşam seanstan sonra Future bu hedefe de ulaştı. Önümüzde yeni bir dönüm noktası mı var? Önemli soru bu, ancak anlayışınıza sığınarak şu an herhangi bir haftasonu tahmini yapmak istemiyorum.

Aslında itiraf etmeliyim ki bu hafta çok yorucu oldu. Endekslerde her zaman bir hedef noktasına ulaşıldığında bir sonraki hedef nedir sorusu ortaya çıkıyor.

Özellikle Dow Jones'da 16.000 hedefleri konuşulmaya başlandı. Başkaları da 5084 puandan bahsediyor. Analistlerin tahminleri birbirinden çok ayrılmaya başladı. Bu uzun vadeli hedefler bize ne getirir? Kısa vadeli trading için önemleri var mıdır?

Mesele zamanlama ise, uzun vadeli hedefler kısa vadede de önemlidir. Uzun vadeli pozisyon alacaksanız da önce yakın vadede iyi bir giriş noktası bulursunuz. Bu şekilde "tesadüfen" büyük bir trade yakalarsınız bazen.

Klasik teknik analiz gözüyle bakarsak yukarı trend henüz kırılmamış görülüyor. Bazen (Ocak'ta yaşadığımız gibi) trende ters hareketler olur. Bu trend için sağlıklıdır. Bunlar adeta piyasayı temizler ve yukarı hareketin devamı için bir temel oluşturur.

Yukarıda ve aşağıda önemli hedefler neler? 10730 geçilirse bir sonraki önemli hedef 11245. 9800'ün altına düşülürse 9500'e hatta 9000'e kadar potansiyel var. 10000 seviyesi psikolojik destek olarak görülebilir. Bu seviyenin tekrar kırılması erken bir satış sinyali olarak algılanabilir.

Özetle:

Boğalar yine gaza basıyor ve endeksi yönetiyor. Gün içi hareketlerde bile yükseliş trendinin kırılmadığını görüyoruz, bu nedenle çıkışın devamı beklenebilir. Pozisyonda olmayanlar için yeni giriş mantıklı olur mu değerlendirmek lazım. Risk kazanç oranını dikkatli incelemek gerek. Şu an net bir projeksiyon yapmak istemiyorum. Hafta sonu sıkı çalışmam lazım....

18. 8 Kullanıcı Strategist tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    22.658
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.559
    Toplam Teşekkür

Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bakalım;al derse uzunlarım..yoksa kısa devam...
    günde 2-3 kere ancak piyasaya bakabilince durum bu oluyor..
    Abi eğer günde 3 kez bakabiliyorsan da az sinyal veren bir saatlik sistem kullanabilirsin diye düşünüyorum. Sen baktığında sinyal 2 saat önce değişmişse de problem değil, hemen dönersin. Günlük sisteme göre yine avantajlı, çünkü günlükte daha sinyal değişmesine 2 gün var mesela...

Günlük sistemlerde benim çekincem test kısmında. İnanılmaz hızlı hareketlerle dolu bir 2008 ve 2009 yaşadık. Buralardaki günlük performansların geleceğe dair fikir vereceğinden ciddi şüphem var. Saatlik ve altı için farketmez, onlar gün içi hareketler de söz konusu olduğundan her tür piyasada kendini ispatlıyorlar, ancak günlükte testi çok sert bir kriz ve çok sert bir toparlanma döneminde yapınca normal yıllarda çarpım çarpım çarpılma riski yüksek olabilir...

20. 4 Kullanıcı Strategist tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Strategist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi eğer günde 3 kez bakabiliyorsan da az sinyal veren bir saatlik sistem kullanabilirsin diye düşünüyorum. Sen baktığında sinyal 2 saat önce değişmişse de problem değil, hemen dönersin. Günlük sisteme göre yine avantajlı, çünkü günlükte daha sinyal değişmesine 2 gün var mesela...

Günlük sistemlerde benim çekincem test kısmında. İnanılmaz hızlı hareketlerle dolu bir 2008 ve 2009 yaşadık. Buralardaki günlük performansların geleceğe dair fikir vereceğinden ciddi şüphem var. Saatlik ve altı için farketmez, onlar gün içi hareketler de söz konusu olduğundan her tür piyasada kendini ispatlıyorlar, ancak günlükte testi çok sert bir kriz ve çok sert bir toparlanma döneminde yapınca normal yıllarda çarpım çarpım çarpılma riski yüksek olabilir...
    sistem elime mart 2009 da geçmişti..ama hiç kullanmadan sistem deposu klasörüne atmışım..çok homojen yüselmiş..vob kurulduğudan beri (9 subat 2005) 120.000 puan kar var...yani yılda yaklaşık tek kaldıraca %50 puan kar var..vob ortalaması 60.000 ise yılda 30.000 gibi..

günlük olunca son 5 yılda toplam 44 işlemi var..işlem sayısı geriye doğru az olunca huzursuz ediyor..

22. 3 Kullanıcı abka tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.705
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.670
    Toplam Teşekkür
    3.069 Yazısı Teşekkür aldı

64,800'de baya kan akacak gibime geliyor, önümüzdeki hafta çok ilginç geçmeye aday.. kısa denemesi için de uygun bir nokta olabilir..

24. 9 Kullanıcı halojen tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri