günaydın, hayırlı cumalar
günaydın, hayırlı cumalar
5 lik short anahtar,
97950,...
short şu anda yok ama 97950 altına her geliş shorta dönüyor,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu gün proceksiyonda son gün,...
8d veya 8 y günü,...zaten yukarıda verdiğim graftada net görülnekte trend çizgilerinden,...
ama 81175 i ötelediğimizde açıkça görülüyor, ...
her neyse,...
piyasa sağlığı 8d de,..8y çok sağlıksız,...ancak artık kendi bilecekleri iş,...
8d de long devam var ama 8 y de yok,...8 y de yükseliş var sadece,...ve yükseldikçe yerçekimi katsayısı artıyor,...
dediğim gibi kendi bilecekleri iş,..aklı selim düşer tansiyonu azaltır yerçekimi katsayısını azaltır,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
hocam eğer 8y olursa 81xxx dibininde mi altında durur artık?
ya da 109 üstü hayal mi olur?
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sayın indregandi BARLAR ile strateji geliştirip alım satım işlemlerimizi yapabilmemiz için nasıl bir yol izlenmeli ders çalışmak için döküman öngörünüz var mı?
short için 10.000 puan beklemektense long denemek daha mantıklıdır di mi? neticede algıların şelale olduğu yerde makine genelde çiçek veriyor hepimize
öyle olacak,...ama yükselişi rakamda iyi bulmak gerekir,..8 hafta sürere ama nereye kadar bunu benden önce bulmalısınız,...
oradan 81175 yapar,...
yada 90/91xxx yapıp adam gibi long olurlar tercih onların, rakım fena deyil,...long sürdükçe 10000 de bir shortlarım, yada zirve geçilmeden shortlamam yada mc yemeden shortlamam,... keh keh,
tabi tercih kişiye ve cüzdanının yapısına göre olmalı, ben trade etmek istemiyorum,...
8 d ye 2 kere longdum hatırlarsanız buna 2 kere shortum biri buradan,...biri sonra olacak, o da kesmesse sonra 1 daha olacak,...böyle böyle, ...
ama diyelim düştü, birimde kalır hedeften longa dönerim, 90/91 den, bu defa duble açarım,...
tarde etmiyimde ne olursa olsun,...kabulüm,...tradeden nefret ediyorum,...
tabi bu benim çalışmadığım bir konu, çalışmadığım yerden sormuşssunuz,...
ama tesadüf sabah bakarken acaba dedim, 96825 buradan zaten ve başka yerdende dün görmüştüm, tamamdır dedim 86825 içun,...
işte tesadüf bakıyordum acaba dedim,...bunlar benim mumlar onlar onun mumlar , mum mum içine girincebiri diğerini eritebilirmi,...
yada mum oluşmadan py devamlılığı,..destek ve dirneçte var mesela dedim,...
yani hazır barlar kullanabilirsiniz,...platformlar verir, sizde onları kendinize ayarlarsınız,...
başkaca bar analizi hakkında kaynak okunmalı zira hepsinin kendine dönük bir analiz metodu var,...
bebli başlı yöntemler,..
bar analizi metodları,..işte mum için , çıbık için,
ortalam metodlar,...işte platform hazır verebilir,..siz buradan ayarlarsınız,..
bar indikatötler olabilir, heiken ve renkolar gibi,....
yani bende tek platform var ve en eski sürümü,...bunda da bunlar zaten yok,..
![]()
size gönülden hak veriyorum.bu sektörü 2001 senesinde terk eden bir portföy yöneticisiyim.Geçen sene trade zararım oldukça fazla. dediklerinize hak veriyorum.izlemeye devam![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri